Aalborg Boldspilklub A/S udskyder igen ordinær generalforsamling


NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Børsmeddelelse nr. 2020/09

Aalborg 6. april 2020

På baggrund af foranstaltningerne i det danske samfund for at undgå spredning af Covid-19, coronavirus, har AaB valgt endnu engang at udsætte den ordinære generalforsamling – nu til tirsdag 26. maj kl. 10.00.

Som børsnoteret selskab skulle generalforsamlingen i princippet være holdt senest 30. april, men qua omstændighederne i samfundet er der givet dispensation for tidsfristen, hvis man som selskab opfylder specifikke krav, hvilket er tilfældet for AaB A/S.

Selve tidspunktet – kl. 10.00 – er fastholdt med begrundelse i, at AaB 26. maj forhåbentlig er i gang med et komprimeret kampprogram i 3F Superligaen. Dags dato er det ikke muligt at vide, hvornår der spilles hjemme- og udekampe og på hvilken ugedag. Med afholdelse af generalforsamling om formiddagen vil denne ikke kollidere med setuppet i forbindelse med en eventuel hjemmekamp på Aalborg Portland Park.  

Hvis situationen omkring coronavirus ikke forbedres, kan det betyde, at generalforsamlingen bliver gennemført i en alternativ udgave. Dette vil i givet fald blive meddelt, når aktionærerne primo maj varsles om generalforsamlingen.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

For yderligere oplysninger:
Thomas Bælum  2251 7901