logo.png
Source: Nexstim Oyj

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa sekä suunnatulla osakeannilla

Yhtiötiedote, (Sisäpiiritieto), Helsinki, 30.4.2020,  18.30

Nexstim Oyj: Hallituksen päätökset osakkeiden laskemisesta liikkeelle rajoitetussa osakeyksiköiden jakamisohjelmassa sekä suunnatulla osakeannilla

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) ilmoittaa että Yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen 11.11.2019 antamien valtuuksien ja yhtiökokouksen 26.3.2016 hyväksymän rajoitettujen osakeyksiköiden palkkio-ohjelman perusteella Yhtiön hallitus on tänään päättänyt antaa yhteensä 78 606 uutta osaketta maksutta hallituksen kahdelle jäsenelle. Ohjelmaan osallistuvat hallituksen jäsenistä Tomas Holmberg ja Rohan Hoare. Rohan Hoare saa 31 250 osaketta ja Tomas Holmberg saa 47 356 osaketta yhtiökokouksen 25.3.2019 määrittämän bruttopalkkion perusteella ansaintakaudella 2019–2020.

Yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen 11.11.2019 antamien valtuuksien ja Yhtiökokouksen tänään tekemän päätöksen perusteella Yhtiön hallitus on tänään päättänyt, että Yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen 11.11.2019 valitsemille hallituksen uusille jäsenille maksetaan sitouttavan osakepalkkio-ohjelman mukainen puolta ansaintakautta 2019-2020 vastaava määrä yhtiön osakkeita heidän työpanoksestaan. Näin ollen Leena Niemistölle sekä Martin Forssille annetaan kullekin maksutta sitouttavan osakepalkkio-ohjelman mukaisella laskentakaavalla laskettuna yhtiön osakkeita 6 250 € arvosta. Leena Niemistö saa 20 673 osaketta ja Martin Forss saa 17 067 osaketta.

Uudet osakkeet listataan arviolta 8.5.2020. Osakeannin jälkeen Yhtiön rekisteröityjen osakkeiden kokonaismäärä on 62 902 976.

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Mikko Karvinen, toimitusjohtaja
+358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito. 

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä,  SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

 

Liite