logo.png
Source: Nexstim Oyj

Nexstim Abp håller webbpresentationer med information om det aktuella affärsläget och om optionsemissionen 2020

Företagsmeddelande, Helsingfors,  11 Maj 2020 kl 16.30 (EEST)

Nexstim Abp håller webbpresentationer med information om det aktuella affärsläget och om optionsemissionen 2020

Nexstim Abp (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” eller ”bolaget”) meddelar att bolaget ordnar två webbsända möten för analytiker, investerare och medier fredagen 15 maj 2020.

Den första webbsändningen på finska börjar klockan 10 (EEST). Den andra webbsändningen på engelska börjar klockan 15 (EEST).

Värd för mötena är verkställande direktören Mikko Karvinen som informerar om bolagets aktuella affärsläge och optionsemission 2020. Efter presentationen kommer det att finnas möjlighet för frågor.

Uppgifter om webbsändningarna

Anmälning till webbsändningarna sker via länkarna nedan. De deltagare som anmält sig får närmare anvisningar per e-post.

Webbsänt informationsmöte på finska 15 maj 2020 klockan 10 (EEST): Till anmälan >>>

Webbsänt informationsmöte på engelska 15 maj 2020 klockan 15 (EEST): Till anmälan >>>

För mer information, gå in på bolagets webbplats på www.nexstim.com, eller kontakta:

Mikko Karvinen, vd
+358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Sisu Partners Oy (Certified Adviser)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Om Nexstim Abp

Nexstim är ett finskt medicintekniskt företag med global verksamhet. Vår mission är att möjliggöra individanpassad och effektiv behandling och diagnostik av svåra sjukdomar och störningar i hjärnan.

Nexstim har tagit fram en världsledande teknik för icke-invasiv hjärnstimulering, kallad SmartFocus®. Tekniken som använder navigerad transkraniell magnetstimulering (nTMS) med avancerade 3D-navigering gör det möjligt att individanpassa TMS och nå exakt rätt del av hjärnan.

SmartFocus® används i Nexstims proprietära system för navigerad hjärnterapi (Navigated Brain Therapy, NBT®), som har beviljats tillstånd av FDA för marknadsföring och försäljning i USA för behandling av egentlig depression (MDD). I Europa har NBT®-systemet fått CE-märkning för behandling av egentlig depression och kronisk neuropatisk smärta.

Nexstim kommersialiserar också sitt SmartFocus®-baserade system för navigerad hjärnstimulering (Navigated Brain Stimulation, NBS). NBS-systemet är det enda FDA-godkända och CE-märkta TMS-systemet för preoperativ kartläggning av hjärnbarken för motorik och tal. Nexstims aktier finns noterade på Nasdaq First North Growth Market Finland och Nasdaq First North Growth Market Sweden.

Mer information finns på www.nexstim.com

Bilaga