Az Aero-Engines Europe Virtual /Légijármű-hajtóművek – európai virtuális esemény/ (szeptember 16–17.) váltja fel az élő eseményt


NEW YORK, June 28, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Az Aviation Week Network szeptember 16–17-én tartja az Aero-Engines Europe Virtual digitális eseményt, kiterjesztett kapcsolatteremtési lehetőségekkel és magas színvonalú oktatási tartalommal.  Az éves konferencia virtuális eseménnyé történő átalakításáról szóló proaktív döntést azután hoztuk meg, hogy áttekintettük a kormányzati és üzleti utazási korlátozásokat, valamint a résztvevők egészségét és biztonságát is szem előtt tartjuk.  Az Aero-Engines Europe 2021. szeptember 15-16-án élő eseményként tér vissza Stavangerbe, Norvégiába.  

Az Aero-Engines Europe első számú esemény, amely kizárólag az európai motorok MRO-közösségével kapcsolatos trendekről és kérdésekről szól, és az értéklánc teljes területéről bevonja az érdekelt feleket, beleértve az eredetiberendezés-gyártókat (OEM-eket), a karbantartó és javító vállalatokat (MRO-kat), a légitársaságokat, a bérbeadókat és a beszállítókat.  A virtuális esemény digitális tartalmat és hálózatépítést, valamint fórumot biztosít, ahol a légitársaságok, a motorok bérbeadói, az OEM és az MRO beszállítói közösségek kapcsolatba léphetnek az új és meglévő üzleti partnerekkel, és forrásokra tehetnek szert, valamint megoszthatják tudásukat és a bevált gyakorlatokat.

„Tisztában vagyunk vele, hogy az Aero-Engines Europe és a teljes Aero-Engines eseménysorozat milyen fontos az ipar számára, és mennyi erőfeszítést igényel a felkészülés” – mondta Lydia Janow, az Aviation Week Network események ügyvezető igazgatója.  „Nem volt könnyű döntés, hogy az élő eseményt virtuálisra cseréljük, ezért ebben a nehéz időszakban szeretnénk köszönetet mondani a közösségünknek a megértésért és a támogatásáért! Várjuk, hogy folytathassuk a szerepvállalásunkat az iparág előmozdítása, a közösségek összekapcsolása és a vállalkozások támogatása terén, mindezt együtt.”

Az Aviation Week események csapata az átmenetet támogató részleteket dolgozza ki és az elkövetkező hetekben közzétesszük az aktuális információkat a weboldalon és a közösségi média platformjain keresztül.

Az Aviation Week Network anyavállalata, az Informa fejlesztette ki az AllSecure-t, a kibővített szabványok és irányelvek sorozatát, amelyek a legmagasabb szintű higiéniát és biztonságot garantálják az Informa valamennyi eseményén. Valamennyi várható Aero-Engines- és MRO-eseményt az AllSecure szabvány szerint szervezünk meg, megnyugtatva a látogatókat, hogy azokat biztonságos és ellenőrzött környezetben látogathatják.

AZ AVIATION WEEK NETWORK 
Az Aviation Week Network a globális repülési, repülőgép-, űr- és védelmi iparágának a legnagyobb multimédiás tájékoztató és szolgáltató hálózata, amely világszerte 1,7 millió szakembert szolgál ki. Az iparági szakemberek az Aviation Week Networkre hagyatkozva kapnak támogatást a piac megértésében, a döntések meghozatalában, a trendek előrejelzésében, valamint az emberekkel való kapcsolattartásban és az üzleti lehetőségek megtalálásában. Az ügyfelek között szerepelnek a világ vezető repülőgépgyártói és -szállítói, légitársaságok, repülőterek, üzleti repülési szolgáltatók, a katonaság, kormányok és más szervezetek, amelyek ezt a világpiacot szolgálják ki. Az Aviation Week Network portfóliója díjnyertes újságírást, adatokat, hírszerzést és elemzési erőforrásokat, világszínvonalú szakmai kiállításokat és konferenciákat kínál, továbbá eredményorientált marketingszolgáltatásokat és hirdetést, amely ügyfeleink sikeréhez járul hozzá.

Az Aviation Week Network az Informa Markets, az Informa PLC divíziójának részét alkotja.

AZ INFORMA MARKETS
Az Informa Markets platformokat hoz létre az iparágak és a speciális piacok számára a kereskedelem, az innováció és a növekedés érdekében. Portfóliónk több mint 550 nemzetközi B2B-rendezvényt és -márkát foglal magában többek között olyan piacokon, mint az egészségügy és gyógyszerészet, az infrastruktúra, az építőipar és az ingatlan, a divat és ruházat, a vendéglátás, az ételek és italok, valamint az egészség és táplálkozás. Az ügyfeleknek és a partnereknek világszerte lehetőséget kínálunk, hogy részt vegyenek, tapasztalatot cseréljenek és üzletet kössenek a személyes kiállítások, speciális digitális tartalmak és a gyakorlatban hasznosítható adatmegoldások révén. A világ vezető kiállítási szervezőjeként különféle szakterületeket keltünk életre, lehetőségeket szabadítva fel és támogatva őket, hogy az év 365 napján sikeresek legyenek. További információkért látogasson el a www.informamarkets.com weboldalra.

Elizabeth Kelley Grace
Elizabeth@thebuzzagency.net
+1.561.702.7471