Virtuálne podujatie Aero-Engines Europe, 16. - 17. septembra, nahradí živé


NEW YORK, June 28, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Aviation Week Network bude organizovať Aero-Engines Europe Virtual, digitálne podujatie s rozšírenými príležitosťami na dohadovanie stretnutí a kvalitným vzdelávacím obsahom, 16. - 17. septembra.  Proaktívne rozhodnutie zmeniť túto výročnú konferenciu na virtuálne podujatie bolo prijaté po preskúmaní vládnych a obchodných obmedzení týkajúcich sa cestovania a so zreteľom na zdravie a bezpečnosť jeho účastníkov.  Aero-Engines Europe sa vráti ako živé podujatie 15. - 16. septembra 2021 v nórskom Stavangeri.  

Aero-Engines Europe je popredné podujatie určené výlučne trendom a otázkam súvisiacim s európskou komunitou motorov MRO, ktorá združuje záujmové strany z celého hodnotového reťazca vrátane OEM, MRO, leteckých spoločností, prenajímateľov a dodávateľov.  Virtuálne podujatie poskytne digitálny obsah a vytváranie sietí a fórum, kde sa komunity leteckých spoločností, prenajímateľov motorov, dodávatelia OEM a MRO môžu spojiť a získavať nových a existujúcich obchodných partnerov, zdieľať znalosti a osvedčené postupy.

„Chápeme, aké dôležité je Aero-Engines Europe a celá séria podujatí Aero-Engines pre toto odvetvie a koľko úsilia stojí jeho príprava,“ uviedla Lydia Janow, generálna riaditeľka podujatí pre Aviation Week Network.  „Nebolo ľahkým rozhodnutím nahradiť živé podujatie virtuálnym, a preto by sme v tejto ťažkej dobe chceli poďakovať našej komunite za pochopenie a podporu. Tešíme sa, že budeme pokračovať v našej úlohe pri napredovaní nášho odvetvia, spájaní našich komunít a podpore podnikov. Sme v tom spolu.“

Tím pre podujatia Aviation Week (Týždeň letectva) pracuje na detailoch, ktoré budú podporovať túto zmenu, a v nadchádzajúcich týždňoch oznámi aktuálne informácie prostredníctvom webových stránok a platforiem sociálnych médií.

Informa, materská spoločnosť podujatia Aviation Week Network, vytvorila AllSecure, súbor vylepšených štandardov a pokynov, ktoré poskytujú najvyššiu úroveň hygieny a bezpečnosti na všetkých podujatiach spoločnosti Informa. Všetky nadchádzajúce podujatia Aero-Engines a MRO sa budú organizovať v súlade so štandardom AllSecure , čím návštevníkov uistíme, že sa nachádzajú v bezpečnom a kontrolovanom prostredí.

O AVIATION WEEK NETWORK 
Aviation Week Network je najväčším poskytovateľom multimediálnych informácií a služieb pre globálny letecký, vesmírny a obranný priemysel a poskytuje služby 1,7 miliónom odborníkov po celom svete. Odborníci tohto odvetvia sa spoliehajú na Aviation Week Network , aby im pomohli pochopiť trh, robiť rozhodnutia, predpovedať trendy a byť v kontakte s ľuďmi a obchodnými príležitosťami. Medzi zákazníkov patria poprední svetoví výrobcovia a dodávatelia v oblasti letectva, letecké spoločnosti, letiská, komerční prevádzkovatelia leteckej dopravy, armáda, vlády a ďalšie organizácie, ktoré poskytujú služby tomuto svetovému trhu. Portfólio Aviation Week Network poskytuje ocenené novinárske, dátové, spravodajské a analytické zdroje, obchodné veľtrhy a konferencie svetovej úrovne, a marketingové služby a reklama orientované na výsledky pomáhajú našim zákazníkom byť úspešní.

Aviation Week Network je súčasťou Informa Markets, divízie spoločnosti Informa PLC.

O INFORMA MARKETS
Informa Markets vytvára platformy na obchodovanie, inováciu a rast pre priemysel a špecializované trhy. Naše portfólio pozostáva z viac ako 550 medzinárodných B2B podujatí a značiek na trhoch, medzi ktoré okrem iného patria zdravotníctvo a farmaceutický priemysel, infraštruktúra, stavebníctvo a reality, móda a doplnky, ubytovacie a stravovacie služby, potraviny a nápoje a zdravie a výživa. Zákazníkom a partnerom na celom svete poskytujeme príležitosti zapojiť sa, vyskúšať si a podnikať prostredníctvom osobných stretnutí, špecializovaného digitálneho obsahu a riešení, ktoré je možné použiť. Ako popredný svetový usporiadateľ výstav vytvárame celý rad špecializovaných trhov, odhaľujeme príležitosti a pomáhame im prosperovať 365 dní v roku. Viac informácií nájdete na stránke www.informamarkets.com.

Elizabeth Kelley Grace
Elizabeth@thebuzzagency.net
+1.561.702.7471