Resultat af ekstraordinær generalforsamling - Andersen & Martini


 Nasdaq Copenhagen A/S                                               Meddelelse nr.                9/2020
Nicolai Plads 6                                                                 Fondskode         DK 0010283597
1007 København K                                                         CVR nr.                          15313714
                                                                                           LEI kode            529900NJCIEGWTL0U036

 

                                      Kontaktperson

                                                                                                                 Peter Hansen Tlf. 36931011       

 

                                                                                                                 Den 14. september 2020

 

 

Resultat af ekstraordinær generalforsamling

 

Forslag om afnotering af B–aktier i Andersen & Martini Holding A/S vedtaget og forventes gennemført

 

På Andersen & Martini Holding A/S’ ekstraordinære generalforsamling i dag har generalforsamlingen vedtaget de to stillede forsalg om

 

  1. At selskabets B-aktier slettes fra handel på Nasdaq Copenhagen A/S, og  
  2. At selskabet bemyndiges til at købe op til 461.743 B-aktier, idet prisen ikke må afvige mere end 10 % fra den på erhvervelsestidspunktet noterede kurs på Nasdaq Copenhagen A/S,
  3. idet der dog altid kan købes B-aktier 40,00 kr. pr. B-aktie.

 

Forslagene blev vedtaget med alle tilstedeværende stemmer og vedtagelsen af forslaget om afnotering opfylder således det majoritetskrav om vedtagelse,
som stilles af Nasdaq Copenhagen i henhold til deres udstederregler Nordic Main Market Rulebook for Issuers of Shares for at aktier slettes fra handel, som er:

 

  1. Forslaget vedtages ved en gyldig generalforsamlingsbeslutning med minimum 90 % af de repræsenterede stemmer og af den repræsenterede aktiekapital;
  2. Indkaldelsen til generalforsamling med forslag om sletning fra handel giver en beskrivelse af, hvilke konsekvenser en sletning fra handel vil have for aktionærerne; og
  3. Udsteder sikrer, at aktionærerne tilbydes at afhænde deres aktier i udsteder i en periode på mindst 4 uger efter børsens godkendelse.

 

Andersen & Martini Holding A/S vil nu anmode Nasdaq Copenhagen A/S om, at B-aktierne afnoteres, idet selskabet så vil fremsætte tilbud om køb af alle B-aktier, der ikke er ejet af selskabet selv eller af selskabets hovedaktionær, Helsmann Holding ApS.

 

Såfremt det godkendes af Nasdaq Copenhagen A/S, vil selskabet tilbyde at tilbagekøbe B-aktier i en periode på 4 uger herefter til 40,00 kr. pr. aktie. Herefter vil selskabets B-aktier bliver slettet fra handel på Nasdaq Copenhagen A/S og dermed afnoteret.

 

Det er Andersen & Martini Holding A/S’ opfattelse, at Andersen & Martini Holding A/S er berettiget til at få B-aktierne slettet fra notering fra Nasdaq Copenhagen A/S i overensstemmelse med Nasdaq Copenhagens udstederregler Nordic Main Market Rulebook for Issuers of Shares tillæg A punkt 20.

 

Hvis afnoteringen godkendes af Nasdaq Copenhagen A/S, vil Andersen & Martini Holding A/S fremsætte tilbud om køb af alle B-aktier (der ikke ejes af selskabets hovedaktionær) gældende i en periode på minimum 4 uger til en pris på kr. 40,00 pr. B-aktie.

 

Tilbudsperioden vil blive fastlagt, når/hvis en godkendelse fra Nasdaq Copenhagen A/S er modtaget. Hvis tilbuddet løber fra eksempelvis den 16. september 2020 til og med den 14. oktober 2020, så forventes B-aktierne at blive slettet fra handel efter den 14. oktober 2020.

 

Efter en sletning vil muligheden for handel med B-aktierne blive væsentligt reduceret, da der ikke vil være en markedsplads herfor. Andersen & Martini Holding A/S vil ikke etablere aftaler med en anden markedsplads.

 

Efter sletning vil Andersen & Martini Holding A/S ikke være omfattet af oplysningsforpligtelser og andre regler gældende for udstedere af børsnoterede værdipapirer som for eksempel reglerne om god selskabsledelse, og selskabet vil alene kommunikere til sine aktionærer i overensstemmelse med selskabsloven.

 

Der vil kunne ske ændringer i en aktionærs skattemæssige retsstilling i forhold til B-aktierne, da disse ophører med at være børsnoterede.

 

Hvis et tilstrækkeligt antal B-aktionærer sælger deres aktier til selskabet i medfør af det fremsatte tilbud, kan selskabets hovedaktionær komme i en situation, hvor denne kan tvangsindløse øvrige aktionærer. I den situation vil øvrige aktionærer også kunne kræve sig indløst af hovedaktionæren.

 

Andersen & Martini Holding A/S forventer fortsat at ville købe B-aktier i markedet til en pris på ikke over 40,00 kr. per B-aktie, så længe B-aktierne er noteret på Nasdaq Copenhagen A/S.  

 

 

*****

 

 


Vedhæftet fil



Attachments

Resultat af generalforsamling - Afnotering Medd 14 09 2020_12.00