Hoivatilat Oyj

Lehdistötiedote 12.11.2020 kello 9:00

Hoivatilat rakennuttaa Huhtihoville hoivakodin Saloon

Huhtihovi Oy ja Hoivatilat Oyj toteuttavat yhteistyössä ikäihmisten hoivakodin Salon Alhaisiin. Tyks Salon sairaalan läheisyyteen rakennettava hoivakoti on yhtiöiden järjestyksessään toinen yhteishanke, sillä myös Huhtihovin Turun hoivakoti on Hoivatilojen rakennuttama. Onnistunut yhteistyö saa näin jatkoa Salossa.  

Huhtihovi Oy www.huhtihovi.fi on kotimainen, yrittäjävetoinen ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava yritys. Hoivatilat Oyj www.hoivatilat.fi on päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä koulujen ja palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö.

Alkuvuodesta 2020 tehdyn asukas- ja omaistyytyväisyyskyselyn tuloksena 93 % Huhtihovin asiakkaista suosittelisi Huhtihovia hoivakotipaikkaa etsivälle. Hyväksi havaittu toimintamalli halutaan tuoda myös salolaisten asukkaiden ulottuville.

­­­­­­­­­­­­­­­- Olemme saaneet asiakkailtamme erinomaista palautetta toimintamme laadusta. Virikkeellinen ja ihmisläheinen toimintaote, sekä avoimuus ja aktiivisuus ovat niitä asioita, jotka toiminnassamme korostuvat. Valinnanvapaus korostuu nykyisin yhä enemmän ikäihmisten asumispalveluissa, ja uskommekin tuovamme myös Saloon jotain uutta ja mielekästä toiminnallamme, toteaa Juho Heinonen, yksi Huhtihovin yrittäjistä.

30-paikkaisen hoivakodin on tarkoitus valmistua syksyllä 2021 Salon Papinkujalle. Puurakenteisen, yhteen tasoon toteutettavan talon urakoi Siklatilat Oy. Esteettömien asuinhuoneiden lisäksi kohteeseen toteutetaan mm. monipuoliset yhteistilat, oma keittiö, saunatilat sekä laajat terassi- ja piha-alueet.

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Jussi Karjula                                                                        Juho Heinonen                                                                             
p. 040 773 4054                                                                   p. 050 322 2787
jussi.karjula@hoivatilat.fi                                                     juho.heinonen@huhtihovi.fi                        

Hoivatilat lyhyesti:
Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 200 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsia. Hoivatilat on osa Aedifica-konsernia. Aedifica on hoivakiinteistöjen omistamiseen erikoistunut yhtiö, jolla on toimintaa useissa Euroopan maissa. www.hoivatilat.fi

Liite