Verkkokauppa.com Oyj:n hallussa olevien omien osakkeiden luovutus hallituksen palkkioiden maksamiseksi – muutos yhtiön hallussa olevien omien osakkeiden määrässä


Verkkokauppa.com Oyj PÖRSSITIEDOTE 28.4.2021 klo 9.45

Verkkokauppa.com Oyj on 25.3.2021 pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen päätöksen perusteella tänään luovuttanut osalle hallituksen jäsenistä yhteensä 3 222 yhtiön hallussa ollutta omaa osaketta osana hallituksen vuosipalkkioita. Samuli Seppälälle osuus vuosipalkkiosta on maksettu kokonaan rahana.

Verkkokauppa.com Oyj:n varsinainen yhtiökokous 25.3.2021 päätti, että pääsääntöisesti hallituksen vuosipalkkiosta 50 prosenttia maksetaan markkinoilta hankittavina Verkkokauppa.com Oyj:n osakkeina tai vaihtoehtoisesti käyttämällä Yhtiön hallussa olevia omia osakkeita.

Osakkeiden luovutuksen jälkeen Verkkokauppa.com Oyj:llä on hallussaan 347 411 omaa osaketta. Varsinaisen yhtiökokouksen päätöksistä on kerrottu aikaisemmin pörssitiedotteella 25.3.2021.


Lisätietoja:
Marja Mäkinen, Head of Investor Relations
marja.makinen@verkkokauppa.com
puh. 040 671 2999



Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi

Verkkokauppa.com on Suomen suosituin ja vierailluin verkossa toimiva kotimainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia. Verkkokauppa.com Oyj markkinoi, myy ja jakelee verkkokauppansa, myymälöidensä ja noutopisteverkostonsa kautta sesongista riippuen noin 60 000–70 000 tuotetta 26 eri päätuotealueella. Yhtiöllä on neljä jättimyymälää: Oulussa, Pirkkalassa, Raisiossa ja Helsingissä, jonka lisäksi verkkokaupasta ostettavat tuotteet ovat noudettavissa yli 3 000 noutopisteen kautta. Verkkokauppa.com on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Yhtiön osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.