SPEAS listautuu Pohjoismaiseen Pörssiin

Kaupankäynti SPEASin osakkeilla alkaa tänään Kööpenhaminan Pörssissä. SPEAS on Pohjoismaisen Pörssin kuudes* listautuja tänä vuonna.

Scandinavian Private Equity A/S:n (SPEAS) perusajatus on tarjota erilaisille sijoittajille mahdollisuus sijoittaa pääomasijoitusrahastoihin erityisen pääomasijoituksiin keskittyvän rahastojen rahaston kautta.

SPEASin takana ovat Amagerbanken, Jyske Bank, Nykredit, Spar Nord Bank ja Sydbank. Nämä viisi pankkia tarjoavat SPEASin kautta sijoitustuotteen, jonka avulla ne täydentävät muita sijoituspalveluitaan.

– Toivotamme ilolla SPEASin Pohjoismaiseen Pörssiin. SPEAS on ensimmäinen tanskalainen listayhtiö, joka tarjoaa piensijoittajille pääsyn pääomasijoitusrahastoihin, Kööpenhaminan Pörssin toimitusjohtaja Jan Ovesen kertoo.

SPEASin pörssierä on 1 ja kaupankäyntitunnus SPEAS. Yhtiö kuuluu Rahoitus-toimialalle ja markkina-arvoltaan pieniin yhtiöihin.

Lisätietoja:
Ellen-Margrethe Soelberg, OMX Pohjoismainen Pörssi +45 33 77 04 30

Tietoa OMX:stä | OMX on johtava arvopaperikaupan ammattilainen. Pohjoismaisen Pörssin kautta OMX tarjoaa pääsyn noin 80 prosenttiin Pohjoismaiden ja Baltian arvopaperimarkkinoista. Pohjoismainen Pörssi –termi ei ole yhtiön virallinen nimi, sitä käytetään ainoastaan markkinoinnissa. Termi kuvaa kokonaisuutta, jonka muodostavat Helsingin Pörssi, Kööpenhaminan Pörssi, Tukholman Pörssi, Islannin Pörssi, Tallinnan Pörssi, Riian Pörssi ja Vilnan Pörssi. Integroidut teknologiaratkaisut kattavat arvopaperikaupan koko ketjun ja mahdollistavat tehokkaat kaupankäyntitapahtumat 60 pörssissä yli 50 maassa. OMX kuuluu Pohjoismaisen Pörssin Rahoitus-toimialan suuriin yhtiöihin (Large Cap). Lisätietoja on osoitteessa www.omxgroup.com.

* 2 yhtiötä on Pohjoismaisen Pörssin päämarkkinoilta ja 4 Pohjoismaisen Pörssin vaihtoehtoiselta First North -markkinapaikalta.



Tämän tiedon välitti Observer Tiedotepalvelu, http://www.observer.fi

Seuraavat tiedostot ovat ladattavissa:


Tiedote pdf-muodossa