SkandiaBanken AB Pohjoismaisen Pörssin välittäjäksi Kööpenhaminassa

SkandiaBanken AB on hyväksytty välittäjäksi Kööpenhaminan Pörssiin tammikuun 8. päivästä lukien. SkandiaBanken aloittaa kaupankäynnin päämarkkinoilla ja vaihtoehtoisella First North -markkinapaikalla.

SkandiaBanken AB on osa rahoitusalan konserni Skandiaa, jonka Old Mutual osti vuonna 2006. SkandiaBanken AB toimii jo välittäjänä Tukholman Pörssissä ja se aloittaa nyt kaupankäynnin tanskalaisen sivukonttorinsa kautta. SkandiaBanken on Internet-pankki, joka palvelee ensisijaisesti yksityisasiakkaita.

– Toivotamme SkandiaBankenin lämpimästi tervetulleeksi OMX:n Pohjoismaiseen Pörssiin Kööpenhaminaan. SkandiaBanken on mielenkiintoinen välittäjä. Heidän jäsenyytensä on osoitus markkinoidemme vetovoimasta ja toimijoiden kasvavasta kiinnostuksesta pohjoismaisia markkinoita kohtaan, Kööpenhaminan Pörssin toimitusjohtaja Jan Ovesen sanoo.

Pohjoismaisella Pörssillä on 159 välittäjää 13 eri maassa.

Lisätietoja:
Ellen-Margrethe Soelberg, OMX Nordic Exchange, Kööpenhamina + 45 33 77 04 30

Tietoa OMX:stä | OMX on johtava arvopaperikaupan ammattilainen. Pohjoismaisen Pörssin kautta OMX tarjoaa pääsyn noin 80 prosenttiin Pohjoismaiden ja Baltian arvopaperimarkkinoista. Pohjoismainen Pörssi –termi ei ole yhtiön virallinen nimi, sitä käytetään ainoastaan markkinoinnissa. Termi kuvaa kokonaisuutta, jonka muodostavat Helsingin Pörssi, Kööpenhaminan Pörssi, Tukholman Pörssi, Islannin Pörssi, Tallinnan Pörssi, Riian Pörssi ja Vilnan Pörssi. Integroidut teknologiaratkaisut kattavat arvopaperikaupan koko ketjun ja mahdollistavat tehokkaat kaupankäyntitapahtumat 60 pörssissä yli 50 maassa. OMX kuuluu Pohjoismaisen Pörssin Rahoitus-toimialan suuriin yhtiöihin (Large Cap). Lisätietoja on osoitteessa www.omxgroup.com.



Tämän tiedon välitti Observer Tiedotepalvelu, http://www.observer.fi

Seuraavat tiedostot ovat ladattavissa:


PDF