Publicerad: 2011-12-19 09:22:26 CET
3L System Group AB
Pressmeddelande

Amerikanska The Berry Company tecknar ramavtal värt minst 4,7 Miljoner USD under 2012

Stockholm, 2011-12-19 09:22 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Affärsområdet 3L Media har säkrat ett samarbetsavtal beträffande utveckling av systemet 3L Core med det amerikanska sökmediabolaget The Berry Company, LLC  ”Berry”. Berry som är kund till 3L Media och som tidigare hette Local Insight Media har under det senaste året framgångsrikt genomfört en finansiell omstrukturering, sk. Chapter 11, som avslutades 18 november 2011 där bland annat bolagets skulder skrevs ned med över 90%. Berry, vars sökmediaverksamhet till stor del bygger på affärssystemet 3L Core från 3L Media, har nu tecknat ett utökat ramavtal värt minst 4,7 Miljoner USD för 2012.

- Vi har efter en lång och noggrann utvärdering under omstruktureringsprocessen utsetts som en vital del för The Berry Companys fortsatta framgång. Genom detta ramavtal säkrar vi vår närvaro och lönsamhet på den amerikanska marknaden samtidigt som vi får ett kvitto på den kvalitet och affärsnytta som affärssystemet 3L Core bidrar med, säger Fredrik Ruben, VD & Koncernchef i 3L System Group.

3L Media är den ledande leverantören av affärssystem till nya och traditionella Sökmedia- och Gula Sidor-företag. 3L Medias fokus är att erbjuda tjänster som stödjer den förändring som marknaden för lokalt sök och sökmedia just nu genomgår, genom att leverera innovativa och effektiva lösningar för annonsering för små och medelstora företag.

För frågor, kontakta:

Fredrik Ruben, VD & Koncernchef
3L System Group (publ)
Tel. +46-8-705 38 00
E-Mail: fredrik.ruben@3lsystem.com

 

Om 3L System Group:

3L System Group utvecklar avancerade mjukvarusystem för att hjälpa kunder inom bygg-, fastighets- och mediebranschen att uppnå konkurrensfördelar i en värld där service och affärer allt oftare sker online. Bolaget tillhandahåller dessutom kundanpassningar, installation, utbildning och support kring produkterna. Bolagets aktier handlas på NasdaqOMX First North och Avanza Bank är bolagets Certified Adviser. Se även www.3lsystem.com


Press Release Berry tecknar ramavtal.pdf