Informatie volgens transparantiewetgeving : OncoMethylome Sciences


Transparantieverklaring van Verscheidene Belangrijke Aandeelhouders
 
Luik (België) - 20 Oktober, 2008, 8u30 MET - OncoMethylome Sciences (Euronext Brussel: ONCOB, Euronext Amsterdam: ONCOA) heeft vandaag aangekondigd dat het transparantieverklaringen heeft ontvangen van verscheidene belangrijke aandeelhouders overeenkomstig de nieuwe Belgische transparantiewetgeving (Belgische wet van 2 Mei 2007) betreffende belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot  verhandeling op een gereglementeerde Belgische markt. 
 
OncoMethylome heeft  11.808.822 uitstaande aandelen.  De volgende aandeelhouders hebben OncoMethylome op de hoogte gebracht van het aantal aandelen in hun bezit per 1 September 2008:
 
 
De hierboven vermelde partijen hebben hun verklaringen apart gedaan en handelen onafhankelijk.  Edmond de Rothschild Investment Partners en Polytechnos Venture Partners II GmbH zijn adviseurs aan fondsen die aandelen van OncoMethylome in hun bezit hebben en hebben geen aandelen rechtsreeks op hun naam.
 
"De hierboven vermelde aandeelhouders zijn reeds verschillende jaren aandeelhouders van OncoMethylome en we verwelkomen de steun die ze aan ons bedrijf hebben gebracht.  Hun geografische spreiding (Frankrijk, Nederland, Duitsland en België) is consistent met het internationale leiderschap van OncoMethylome op het vlak van moleculaire kankerdiagnostica",  aldus  Philip Devine, CFO van OncoMethylome.
 
 
Klik hier om dit persbericht als PDF te downloaden:  Persbericht
 
  
 
 
Over OncoMethylome Sciences
OncoMethylome Sciences SA (Euronext Brussel: ONCOB; Euronext Amsterdam: ONCOA) is een bedrijf actief in moleculaire diagnostiek, dat genmethylatietests ontwikkelt om artsen te helpen bij de doeltreffende opsporing en behandeling van kanker. Meer specifiek zijn de tests van het bedrijf ontworpen om artsen te helpen bij (i) de nauwkeurige opsporing van kanker in een vroege ontwikkelingsfase, (ii) het voorspellen van de respons van de patiënt op de behandeling met geneesmiddelen en (iii) het voorspellen van de kans dat de kanker terugkeert.
 
OncoMethylome bezit een brede productontwikkelingspijplijn bestaande uit tien producten en een stevig palmares op het vlak van partnerships. Het bedrijf werkt samen met grote internationale onderzoekscentra voor moleculaire oncologie, zoals de Johns Hopkins University, en heeft een aantal commerciële en samenwerkingspartnerships met Veridex LLC, een bedrijf van Johnson & Johnson, Schering-Plough Corp., GlaxoSmithKline Biologicals, Abbott, Merck KgaA, de afdeling BioScience van Millipore Corporation en EXACT Sciences Corp. De producten van OncoMethylome zijn gebaseerd op de methylatietechnologie, een uitvinding van Johns Hopkins University (VS). 
 
OncoMethylome werd opgericht in januari 2003 en heeft vestigingen in Luik en Leuven (België), in Durham (USA, NC) en in Amsterdam (Nederland). 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Philip Devine
Tel. +32 479 505 885
 
 

Attachments

Persbericht