Rob van den Bergh voorgedragen als lid Raad van Commissarissen Ahold



Amsterdam, 8 maart 2011 - Ahold heeft vandaag bekendgemaakt dat Rob van den Bergh is voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van Ahold. De heer Van den Bergh is voormalig bestuursvoorzitter van uitgevers- en marketing informatie concern VNU en commissaris bij een aantal bedrijven en organisaties in Nederland. De voordracht is opgenomen in de agenda van de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering van Ahold op 20 april 2011.

Op diezelfde datum zal Karen de Segundo om persoonlijke redenen aftreden als lid van de Raad. In een toelichting zei René Dahan, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "Karen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan ons werk tijdens haar zittingsperiode, die begon in 2004. Zij was een actief lid van onze Audit- en Selectie-en Benoemingscommissie. Mede namens mijn collega's in de Raad van Commissarissen, wil ik graag onze waardering en dankbaarheid uiten voor haar jarenlange betrokkenheid en inzet."

Als de aandeelhoudersvergadering instemt met deze voordracht zal de Raad van Commissarissen van Ahold per 20 april 2011 bestaan uit René Dahan (Voorzitter), Tom de Swaan (Vice-voorzitter), Derk C. Doijer, Stephanie M. Shern, Judith Sprieser, Mark McGrath, Ben Noteboom en Rob van den Bergh.

Ahold Persvoorlichting: 020-509 5343

Ahold Investor Relations: 020-509 5213


 

 

 

Indien de Nederlandse versie van dit persbericht afwijkt van de Engelse versie, is de Engelse versie leidend.