Refinansieringsplan gør FastPassCorp gældfri

I forbindelse med udsendelse af generalforsamlingsindkaldelsen idag til Selskabets aktionærer, kan FastPassCorp offentliggøre en samlet plan, der gør Selskabet gældfrit. Gældsposter for samlet ca 6,5 million kroner primært stiftet i forbindelse med introduktionen på FirstNorth i 2007 vil forfalde i 2012. For at sikre Selskabets fortsatte gode udvikling har ledelsen ønsket at løse udfordringen med tilbagebetaling af disse gældsposter nu, således at al tvivl om Selskabets evne hertil kan fjernes.


I forbindelse med udsendelse af generalforsamlingsindkaldelsen idag til Selskabets aktionærer, kan FastPassCorp offentliggøre en samlet plan, der gør Selskabet gældfrit.

 

Gældsposter for samlet ca 6,5 million kroner primært stiftet i forbindelse med introduktionen på FirstNorth i 2007 vil forfalde i 2012. For at sikre Selskabets fortsatte gode udvikling har ledelsen ønsket at løse udfordringen med tilbagebetaling af disse gældsposter nu, således at al tvivl om Selskabets evne hertil kan fjernes.

 

I samarbejde med kreditorerne og ledelsen er der skabt følgende løsning:

 

Der gennemføres en rettet emission for ca 5,2 millioner kroner, der indfrier gæld for 4,4 millioner kroner og styrker Selskabets likviditet. Den rettede emission gennemføres til en gennemsnitspris på ca 0,26 kr / aktie. Det er 30% over gennemsnitskursen for alle handlede aktier i første kvartal.

 

Gæld til de oprindelige tre stiftere konverteres til egenkapital ved kurs 0,77 fra nu og indtil udgangen af 2014. Ledelsen kan dog senere vælge at betale ca 2 millioner af denne gæld kontant, hvis det ønskes og likviditeten er til stede.

 

Desuden har Selskabet optaget en almindelige bank driftskredit hos SparNord med kaution fra Vækstkaution.

 


Attachments

110408 FN6 FastPassCorp Gldsfri.pdf