2. kvartal 2011: Jobindex har fortsat succes til gavn for aktionærerne

Fortsat solid indtjening betyder, at Jobindex-aktien er steget 29% i år. Jobindex fastholder forventninger til godt resultat i 2011 trods risiko for opbremsning på jobmarkedet.


Jobindex holder i sin kvartalsrapport for 2. kvartal fast i forventningerne om en omsætning på 100 mio. kr. og et resultat på 25 mio. kr. før skat for 2011. Det sker på trods af, at en lang række indikatorer tyder på, at væksten er på vej ned, hvilket vil påvirke jobmarkedet negativt i årets sidste halvdel.

Jobindex øger afstanden

Når Jobindex bevarer sine forventninger om et godt 2011 på trods af truende nedgang på jobmarkedet skyldes det især, at Danmarks største jobdatabase fortsat øger afstanden til sine konkurrenter. Målt på brugerbesøg har Jobindex mere trafik end alle øvrige kommercielle jobdatabaser tilsammen. På kundesiden kan Jobindex både glæde sig over flere kunder, og over at de eksisterende kunder køber flere ydelser.

Udviklingen bekræfter forventninger

”Vores fokus på at sælge flere rekrutteringsydelser til eksisterende kunder har båret frugt”, fortæller direktør Kaare Danielsen: Vi har formået at sælge flere annoncer og har samtidig øget den gennemsnitlige omsætning på den enkelte annonce.”

I 2. kvartal 2011 havde Jobindex en periodiseret omsætning på 21 mio. kr. og et overskud før skat på 9 mio. kr. Markedsandelen nåede op på 41% i 1. kvartal 2011.

Jobindex-aktien er steget 29% i 2011

Jobindex-aktien, der ved udgangen af 2. kvartal har været noteret på First North i fire år, er fra årsskiftet steget fra kurs 232 til 270, og lægger man de 30 kr., som Jobindex betalte i udbytte tidligere i år oveni, er Jobindex-aktien steget ikke mindre end 29% i 2011. Det bringer den op som en af de danske aktier, der er steget mest i år.

         Adm. direktør Kaare Danielsen, Jobindex A/S, tlf: 3832 3360, mail: investor@jobindex.dk
         Godkendt rådgiver Morten Kristensen, Advizer A/S, tlf: 7022 5033, mail: mmk@advizer.dk


Attachments