IDEX inngår samarbeidsavtale med Embedx


IDEX ASA har inngått en samarbeidsavtale med Embedx Corporation om integrering av IDEX SmartFinger Film i kort og biometriske kortlesere designet av Embedx.

IDEX har inngått en samarbeidsavtale med Embedx Corporation som legger grunnlaget for å integrere IDEX SmartFinger® Film fingeravtrykksensor og biometriske algoritmer i tynne og bøyelige kort som samsvarer med ISO-standard og tilhørende lesere designet av Embedx.

Embedx, som holder til i Atlanta i USA, utvikler, designer og produserer engangspassordkort, biometriske sikkerhetskort med fingeravtrykksensor og avanserte elektroniske verdikort for kommersiell bruk.

- IDEX er glad for å ha etablert samarbeid med Embedx. Embedex-teamet har mange års erfaring med design og salg av intelligente kort og biometriske lesere og vil utgjøre et vesentlig bidrag til at SmartFinger Film fingeravtrykksensor lykkes på markedet, sier administrerende direktør Ralph W. Bernstein i IDEX.

- IDEX-sensoren bidrar betydelig til biometrisk sikkerhet i kort i ISO-standard format. Embedx har gjennomført vellykket integrasjon av sensoren med flere mikroprosessormodeller, og resultatene har overgått forventningene, ifølge John Gregory som er teknologidirektør i Embedx.

Avtalen omfatter konkrete milepeler i samarbeidet som omfatter utvikling, test og verifikasjon. Endelig kvalifikasjon av Embedx' biometriske kort med innebygd IDEX SmartFinger Film sensor forventes i 2012.

Etter vellykket kvalifisering har Embedx og IDEX til hensikt å inngå en kommersiell avtale som innebærer at IDEX leverer SmartFinger Film sensorer til Embedx.

19. oktober 2011
IDEX ASA


Pressekontakt IDEX ASA:
Ralph W. Bernstein, adm.dir. +47 9305 9303, ralph.bernstein@idex.no

Pressekontakt Embedx Corporation:
John F. Gregory, teknologidirektør, +1 404 200 3500, jgregory@embedx.com

Om IDEX ASA
IDEX ASA er et norsk allmennaksjeselskap som arbeider med fingeravtrykkteknologi. Selskapets visjon er å sikre brukerne en trygg, sikker og brukervennlig anvendelse av personlig ID. IDEX har utviklet den prisbelønte SmartFinger Film teknologiplattformen som omfatter et patentert bildeprinsipp, målemetode og brikkedesign for behandling av fingeravtrykk. SmartFinger-teknologien er tilgjengelig for kunder gjennom lisensieringsprogram eller som SmartFinger Film sensorenheter som kan bygges inn i kundens produkt. Ytterligere informasjon på engelsk finnes på www.idex.no eller ved å kontakte IDEX på mailbox@idex.no.

Om Embedx Corporation
Embedx driver forskning og utvikling innen teknologi for produksjon av elektroniske systemer ved avanserte trykkemetoder og viser vei når det gjelder å benytte trykte interconnect-systemer til volumproduksjon av kommersielle, offentlige og industrielle elektroniske enheter. Embedx holder til i Atlanta, Georgia, og ble etablert i 2009 med sikte på å tilby produkter og tjenester til selskaper med behov for innebygd elektronikk i ferdige produkter. Slike produkter brukes primært i finansbransjen og i forbindelse med sikker personlig identifikasjon. Informasjon på www.embedx.com, eller kontakt techinfo@embedx.com.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12