Sammon joululahjoitus Tukikummit-säätiölle


SAMPO OYJ                          LEHDISTÖTIEDOTE       12.12.2011 klo 11.20

Sammon joululahjoitus Tukikummit-säätiölle                                                                                                       

Sampo Oyj antaa tämänvuotisen joululahjoituksensa Tukikummit-säätiölle syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten tukemiseen. Lahjoituksen suuruus on 10 000 euroa.

- Näinä taloudellisina aikoina on syytä kiinnittää huomiota juuri lasten ja nuorten hyvinvointiin. Tukikummit-säätiö tekee merkittävää työtä lasten ja nuorten syrjäytymisen estämiseksi ja on siksi itseoikeutettu valinta lahjoituskohteeksemme, sanoo Sammon sijoittajasuhteista ja konserniviestinnästä vastaava johtaja Jarmo Salonen.

Tukikummien myöntämillä varoilla tuetaan Suomessa asuvia lapsia ja nuoria, jotka ovat vaarassa syrjäytyä taloudellisista syistä. Tukivaroilla maksetaan avustuksensaajan tarvitsemia palveluita ja tuetaan esimerkiksi lasten ja nuorten harrastuksia. Avustuspäätökset tekee Kirkon diakoniarahasto.

- Syrjäytymisvaarassa on jo 65 000 lasta ja nuorta. Luku kasvaa vuosittain noin tuhannella. Uusimmat piirteet syrjäytymisessä ovat ongelmien periytyminen eli ylisukupolvinen syrjäytyminen ja syrjäytyminen kotiin netin ääreen vailla ihmiskontakteja. Syrjäytymisen inhimilliset ja yhteiskunnalliset vaikutukset ovat valtavia. Siksi Sampo Oyj:n lahjoitus on merkittävä kannanotto sellaisen yhteisön puolesta, jossa ihmiset vaikeuksien keskellä välittävät toisistaan, sanoo Tukikummit-säätiön asiamies Kalle Kuusimäki.

Sampo Oyj on lahjoittanut sidosryhmien joulukortteihin varatun summan perinteisesti hyväntekeväisyyteen tukeakseen yleishyödyllistä toimintaa.

Sampo Oyj
Konserniviestintä

   

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sampo.com