cBrain øger forventningerne og er på vej med hidtil bedste årsregnskab


Perioderegnskabet for første halvår 2011 viste cBrains hidtil bedste halvårsregnskab. Den positive udvikling fortsatte i efteråret, og i kvartalsmeddelelsen for 3. kvartal øgede cBrain de regnskabsmæssige forventninger til en omsætningsvækst på over 20% for hele år 2011. 

Vi kan nu med tilfredshed notere, at det er lykkedes cBrain at fastholde et højt aktivitetsniveauet helt frem til årsafslutningen. Vi mener, at denne udvikling kan forklares med en stadig stigende fokus på digitalisering - som strategisk værktøj til øget produktivitet og vækst - i både private og offentlige organisationer. Udviklingen afspejles hos cBrain, hvor vi fortsat har set en pæn ordreindgang.

Det høje aktivitetsniveau betyder, at cBrain nu øger forventningerne til en omsætningsvækst på over 30% for regnskabsåret 2011, mod den tidligere udmeldte forventning om en omsætningsvækst på over 20% for regnskabsåret 2011.

cBrain offentliggør årsregnskab den 26. januar 2012. cBrain forventer, at det vil blive det hidtil bedste årsregnskab i selskabets historie, baseret på de udmeldte forventninger til omsætningvækst.

 

Med venlig hilsen

Per Tejs Knudsen

CEO

 

 

 

 

 

         Anne Dorthe Hermansen, Ansvarlig for investor relations
         Telefon: 40118608 e-mail: adh@cbrain.dk