PCI Biotech: Styremedlem fratrer


Oslo, 22.januar 2013 - PCI Biotech (PCIB) melder at Dr. Flemming Ørnskov, styremedlem i PCI Biotech, trer ut av styret med umiddelbar virkning. Flemming Ørnskov er nylig utnevnt som påtroppende CEO og styremedlem i det globale legemiddelselskapet Shire plc, og han er har derfor ikke mulighet til å fortsette som styremedlem i PCI Biotech. Flemming Ørnskov har vært styremedlem i PCI Biotech siden 2008.

- Flemming Ørnskov har en unik kombinasjon av medisinsk- og forretningskompetanse, og vi er svært takknemlige for hans bidrag i utviklingen av PCI Biotech. Vi ønsker ham lykke til i jobben som CEO i Shire, sier Erling Øverland, styreleder i PCI Biotech.

- Det har vært spennende og positivt utfordrende å være en del av styret i PCI Biotech. Jeg beklager virkelig at jeg må forlate styret, men det er ikke forenlig med mine nåværende og fremtidige oppgaver i Shire å skulle fortsette. PCI Biotech har en innovativ og spennende teknologi med lovende, tidlige resultater, og jeg ønsker selskapet lykke til med den videre utviklingen, sier Flemming Ørnskov.

Prosessen med å finne et nytt styremedlem starter umiddelbart, og valgkomiteen har som hensikt å innstille et nytt styremedlem til den ordinære generalforsamlingen 6.mai 2013


For mer informasjon om PCI Biotech, se www.pcibiotech.com

Kontaktinformasjon:
PCI Biotech Holding ASA, Strandveien 55, N-1366 Lysaker v/
Erling Øverland, styreleder. Mobil +47 915 56 542
Per Walday, administrerende direktør (pw@pcibiotech.no). Mobil: +47 917 93 429

 
This information is subject of the disclosure requirements pursuant to section 5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.