4. kvartal 2012: Jobindex indfrier forventningerne og har succes med rekrutteringsprodukter

Det går godt hos Danmarks største jobdatabase, der indfrier forventningerne til 2012


Jobindex’ omsætning steg til 113 mio. kr. i 2012 mod 108 mio. kr. i 2011, mens driftsoverskuddet før renter og skat blev på 31 mio. kr., og resultatet overgik dermed akkurat forventningerne om en omsætning på 110 mio. kr. og et driftsoverskud på 30 mio. kr. 

Jobmarkedet er forsat meget svagt, og Jobindex har kompenseret for dette ved at øge omsætningen af forskellige tillægsprodukter, primært forskellige rekrutteringsprodukter som CV-match og jobannonceskrivning. De seneste måneder er antallet af jobannoncer dog begyndt at stige, navnlig indenfor den offentlige sektor, hvor antallet er steget med ca. 30% siden starten af 2012

Jobindex har lanceret nye apps til iPhone, Android og Windows telefoner samt en ny facilitet til at følge en virksomhed, der binder jobsøgere og virksomheder sammen, og gør det muligt for virksomhederne at få kontakt til kandidater, der har vist interesse og måske på et tidspunkt vil ansættes i virksomheden. Tre måneder efter lanceringen er der allerede 25.000 jobsøgere, der følger over 5000 forskellige virksomheder.

Fokus i 2013 bliver at videreudvikle de mobile apps og de nye netværksfaciliteter, der binder jobsøgere og virksomheder tættere sammen. Jobindex vil også øge indsatserne indenfor salg og markedsføring, særligt overfor den offentlige sektor, hvor der er størst vækst i antallet af jobannoncer, og bl.a. køre en TV-kampagne specielt rettet mod den offentlige sektor. Hovedopgaven i 2013 bliver dog at øge salget af rekrutteringsprodukter og fortælle virksomhederne, at Jobindex er meget mere end jobannoncer.

         Administrende direktør Kaare Danielsen, Jobindex A/S, tlf: 38323360, kaare@jobindex.dk
         Godkendt rådgiver Jakob Tolstrup Kristensen, Advizer K/S, tlf: 70225033, jtk@advizer.dk


Attachments

Kvartalsrapport 4. kvartal 2012 v2.pdf