TAALERITEHTAALLE UUSI TALOUSJOHTAJA


Taaleritehdas Oyj,  Yhtiötiedote 21.5.2013

Taaleritehdas Oyj on nimittänyt konsernin uudeksi talousjohtajaksi KTM Minna Smedstenin. Minnan työt Taaleritehtaalla alkavat 1.8.2013 ja hän ottaa vastuulleen konsernin taloushallinnon toiminnot. Minna Smedstenistä tulee konsernin johtoryhmän jäsen ja hän raportoi suoraan konsernin toimitusjohtajalle.

Minna on toiminut viimeksi GreenStream Networks Oyj:n talousjohtajana ja hänellä on kokemusta vastaavista tehtävistä myös Helsingin Pörssiin listatusta Norvestia Oyj:stä sekä rahoituspuolelta Kaupthing Bankista.

Taaleritehdas Oyj

Lisätietoja:

Taaleritehdas Oyj, toimitusjohtaja Juhani Elomaa, puh. 040-7789020

www.taaleritehdas.fi

Taaleritehtaan Hyväksytty Neuvonantaja: Merasco Oy, puh. 09 6129 670

   

Taaleritehdas lyhyesti

Taaleritehdas on sijoitusyhtiö, joka on listattu NASDAQ OMX:n ylläpitämälle First North Finland- markkinapaikalle. Taaleritehdas keskittyy yksityishenkilöiden kokonaisvaltaiseen yksityispankkiiripalveluun ja instituutioasiakkaiden omaisuudenhoitoon. Sijoitustoimintamme perustuu kustannustehokkuuteen, läpinäkyvyyteen ja näkemykselliseen salkunhoitoon. Taaleritehdas konserni koostuu emoyhtiö Taaleritehdas Oyj:stä sekä kolmesta tytäryhtiöstä: Taaleritehtaan Varainhoito Oy:stä, Taaleritehtaan Omaisuudenhoito Oy:stä sekä Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:stä. Lisäksi Taaleritehtaalla on fyysistä kultaa tarjoava Kultataaleri Oy, osaomistusyhtiö sijoitusasuntotoimintaan keskittyvä Asuntoverstas Oy sekä yritysvakuutusten kilpailutusta tarjoava Vakuutusvahti Oy. Taaleritehdas on myös aloittanut varainhoitopalveluiden tarjonnan Turkissa. Ryhmässä on yli 100 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa ja Istanbulissa. Taaleritehdas on yrittäjävetoinen kasvuyritys. Taaleritehtaalla on hoidettavia varoja 2,4 miljardia euroa ja asiakkaita 2 100.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme: www.taaleritehdas.fi

         Juhani Elomaa, toimitusjohtaja, puh.0407789020
         Eeva-Kaisa Tarkkonen, viestintäpäällikkö, puh. 0468787666