Blinds.com verhoogt conversie met 'iPerceptions Active Research'-platform

Luisteren naar de 'stem van de klant' met iPerceptions heeft service- en productverbeteringen geïdentificeerd om het klantenvertrouwen te verhogen bij het online kopen van blinden op maat


MONTREAL, QC--(Marketwired - Sep 17, 2013) - iPerceptions, Inc., de uitvinder van Active Research(TM), de evolutie van klantervaring-management en digitale analyse, kondigde vandaag aan dat Blinds.com het 'iPerceptions Active Research(TM)'-platform gebruikt om aansluiting te vinden bij klanten, om hun behoeften, wensen en frustraties bij het aankoopproces beter te begrijpen. Door het SaaS-platform van iPerceptions optimaal te gebruiken, heeft Blinds.com de controle van de leverancierskwaliteit kunnen verbeteren, de eigenschappen en de markttrends kunnen begrijpen die er voor de klanten echt toe doen, productselecties kunnen beheren, en aankoopbelemmeringen kunnen verminderen door het klantenvertrouwen in het online kopen te verhogen.

"Onze hele business innoveert op basis van de voortdurende feedback die we krijgen van onze klanten en van de gemeenschap," zei Laird Katie, PR en sociale media van Blinds.com. "Er is geen grens aan hoeveel een business kan verbeteren wanneer men consequent de juiste vragen stelt en, het belangrijkst, men zich er door laat leiden. iPerceptions is een vertrouwde partner geweest waarop wij rekenen ons te helpen aansluiting te vinden bij onze klanten en van hen te leren op dagelijkse basis".

Het 'iPerceptions Active Research(TM)'-platform vindt aansluiting bij de klanten in het 'moment van de waarheid' om Blinds.com inzicht te helpen krijgen in:

  • Maken het huidige webdesign en de shopping flow het voor de klanten mogelijk om hun aankopen op een efficiënte en prettige manier te voltooien?

  • Levert de website de cruciale informatie, specificaties & media die een klant helpen om aankoopbeslissen te nemen?

  • Zijn de productpagina's en zoekresultaten nuttig voor een potentiële consument?

  • Als iemand de website verlaat zonder aankoop, waarom gebeurde dit en wat zouden wij kunnen verbeteren?

"Wij waren in staat ons op een erg interessante manier te laten leiden door de feedback van de klanten die iPerceptions en andere feedbackkanalen ons aanbieden," zei Laird. "Ons onderzoek kwam bijvoorbeeld tot de bevinding dat sommige consumenten bezorgd waren over het foutief opmeten van de afmetingen voor schermen op maat, en dat dit hen tegenhield om een transactie af te sluiten. Gebaseerd op deze feedback creëerden wij onze SureFit(TM) waarborg, die de vrees wegnam om een complexe aankoopbeslissing online te nemen - zoals raambekleding op maat - door de belofte elk foutief opgemeten product te vervangen zonder de klant iets aan te rekenen. Dit is geen aankoopbelemmering meer voor onze klanten!"

Blinds.com verzamelt feedback van klanten uit alle hoeken van de klantervaring om een duidelijk beeld te krijgen van hoe ze producten, processen en design kunnen verbeteren om een buitengewone klantinteractie te leveren. Het 'iPerceptions Active Research'-platform vindt aansluiting bij de klanten van Blinds.com in het 'moment van de waarheid' en de resultaten worden dan gecombineerd met de telefonische enquêtes van het contactcentrum achteraf, met schrijven na de aankoop, met productwaarderingen en recensies, en met data monitoring van sociale media, om een holistisch zicht op de klanteninput te krijgen.

Over Blinds.com

Blinds.com, eigendom van Global Custom Commerce, is de grootste online winkel voor raambekleding ter wereld, die meer dan een miljoen ramen per jaar bekleedt sinds 1996. Met een allermodernst online bestelsysteem en 'The Window Shopper' shopping-app met een verhoogde realiteit voor de iPhone, maakt Blinds.com het bestellen van zonneblinden, schermen, luiken en gordijnen op maat een fluitje van een cent met geweldige besparingen en een enorme selectie. Blinds.com biedt installatievideo's, een bekroonde klantenservice en een SureFit-waarborg om de online aankoop van blinden verrassend eenvoudig en stressvrij te maken. Ga online naar Blinds.com om te winkelen of bel 1-800-505-1905 om een van de meer dan 100 experten voor blinden te spreken.

Over iPerceptions
iPerceptions, Inc. is de uitvinder van Active Research(TM), de evolutie van klantervaring-management en digitale analyse. De oplossingen van het bedrijf worden aangedreven door het Active Research(TM)-platform, dat zich richt op specifieke bedrijfsdoelstellingen door in het 'moment van de waarheid' de bezoekersperceptie vast te leggen, met behulp van geavanceerde engagement-technologieën en vertrouwde onderzoeksstructuren om acties in bestaande bedrijfsprocessen aan te drijven. Opgericht in 1999, heeft iPerceptions wereldwijd meer dan 22.000 klanten die op iPerceptions vertrouwen voor diepgaande analyse van het gedrag van echte bezoekers. Zie hoe iPerceptions de volledige customer lifecycle en uw resultaat vandaag kan verbeteren, bezoek www.iperceptions.com en www.iperceptions.com/blog.

Alle handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het bezit van hun respectieve eigenaars.

Contact informatie:Mediacontacten:
Barbara Reichert
Reichert Communications, LLC
650-548-1002
barbara@reichertcom.com

Katie Laird
Blinds.com public relations en social media contact
KatieL@Blinds.com
713.838.3011