iPerceptions introduceert spelveranderende technologie die intenties van gebruikers in realtime herkent

Intenties vanuit het perspectief van de klant, een voorheen onmogelijk attribuut om consequent te herkennen, zorgt voor een radicale verandering van de manier waarop bedrijven waarde ontlenen aan hun bedrijfssystemen en deze optimaliseren.


MONTREAL, QC--(Marketwired - Jan 22, 2014) - iPerceptions Inc., de uitvinder van Active Research(TM), de evolutie van klantervaringsbeheer en digitale analyses, heeft vandaag de iPerceptions Intent Recognition Engine geïntroduceerd, een technologie waarvoor patent is aangevraagd, en die de intenties van anonieme websitebezoekers kan herkennen en persoonlijke ervaringen van digitale klanten kan stimuleren. De iPerceptions Intent Recognition Engine biedt de intelligentie die nodig is om marketingcampagnes, klantondersteuningsystemen en personalisatie engines in realtime te verrijken.

"Eén van de grootste uitdagingen is om een werkelijk gepersonaliseerde ervaring aan elke individuele gebruiker realtime te kunnen aanbieden," zei Audry Larocque, CEO van iPerceptions. "iPerceptions Intent Recognition Engine is een spelveranderaar, omdat het de waarde van marktonderzoek uit het verleden gebruikt en deze in realtime omzet om persoonlijke ervaringen aan individuele klanten aan te bieden. We hebben veel geïnvesteerd in de ontwikkeling en bescherming van deze technologie door middel van patenten in verschillende landen. Onze klanten kunnen nu direct bezoekers identificeren die willen kopen of behoefte hebben aan ondersteuning en hen vervolgens een aangepaste ervaring bieden met hun eigen CMS of live assistentiesystemen. De Intent Recognition Engine is ontworpen om te integreren met bestaande bedrijfssystemen en om de waarde van de investeringen die onze klanten hebben gemaakt exponentieel te verhogen."

De Intent Recognition Engine van iPerceptions kan de herkende intenties van bezoekers direct in de bedrijfssystemen injecteren om intelligente acties in realtime uit te voeren. Dit stelt bedrijven in staat om gebruikers content en acties aan te bieden die direct op hun intenties zijn afgestemd, en die zich voortdurend aanpassen om een superieure ervaring met individuele merken te waarborgen. Live assistentiesystemen kunnen ook aanzienlijk worden verbeterd door de intenties van individuele bezoekers te herkennen en chatsessies te initiëren met verontruste kopers of andere geïdentificeerde gebruikersgroepen. Dit verhoogt in grote mate de effectiviteit en het rendement op investeringen van live assistentiesystemen. Content Management Systemen (CMS) en de levering van andere dynamische content kunnen aangepast worden aan de intentie van de bezoekers, zodat zowel de klantervaring als de bedrijfsresultaten van deze systemen worden verbeterd.

"Twee grote problemen in digitaal klantonderzoek zijn het gebrek aan gegevens en realtime acties," aldus Dr. Matthew Butler PhD, Senior Data Scientist bij iPerceptions. "Onze Intent Recognition Engine is ontwikkeld met behulp van een representatieve steekproef van website-bezoekers en gepatenteerde intelligente algoritmen die efficiënt schalen om bruikbare informatie te leveren van een enorm volume aan gegevens. We hebben het unieke voordeel van een aanzienlijke dataset en live feed van 15 miljoen gestandaardiseerde klantgegevenspunten dat de technologie in staat stelt zich continu aan te passen en de efficiëntie te maximaliseren."

Beschikbaarheid
De Intent Recognition Engine van iPerceptions is per direct beschikbaar. Voor meer informatie over de Intent Recognition Engine van iPerceptions kunt u een afspraak inplannen of een verzoek indienen via om de white paper te downloaden.

Over iPerceptions
iPerceptions, Inc. is de uitvinder van Active Research(TM), de evolutie van klantervaringsbeheer en digitale analyses. De oplossingen van het bedrijf worden aangedreven door het Active Research(TM)-platform, dat zich richt op specifieke bedrijfsdoelstellingen door in het 'moment van de waarheid' de bezoekersperceptie vast te leggen met behulp van geavanceerde engagementtechnologieën en vertrouwde onderzoeksstructuren om acties in bestaande bedrijfsprocessen aan te drijven. iPerceptions is opgericht in 1999 en heeft wereldwijd meer dan 3000 merken die iPerceptions vertrouwen voor diepgaande analyses van het gedrag van echte bezoekers. Zie hoe iPerceptions de volledige levenscyclus van de klant en uw resultaat vandaag kan verbeteren, bezoek www.iperceptions.com.

De National Research Council of Canada Industrial Research Assistance Program (NRC-IRAP) heeft adviesdiensten en financiële middelen verstrekt ter ondersteuning van het onderzoek en de ontwikkeling van de Intent Recognition Engine van iPerceptions.

Alle handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het bezit van hun respectieve eigenaars.

Contact informatie:Contactpersonen:
Barbara Reichert
Reichert Communications, LLC
650-548-1002
barbara@reichertcom.com