Sydbanks bestyrelse


Aabenraa, Danmark, 2014-03-13 19:22 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

På et repræsentantskabsmøde afholdt i forlængelse af den afholdte ordinære generalforsamling genvalgte repræsentantskabet direktør, fhv. forstander Peder Damgaard og direktør Erik Bank Lauridsen til bestyrelsen. Bestyrelsesformand Hanni Toosbuy Kasprzak ønskede ikke genvalg.

Som nye bestyrelsesmedlemmer indvalgte repræsentantskabet adm. direktør Jacob Chr. Nielsen og advokat Susanne Beck Nielsen.

  • Jacob Chr. Nielsen er 40 år og har siden 1. juli 2010 været administrerende direktør for International Transport Danmark (ITD).
  • Susanne Beck Nielsen er 55 år og indehaver af "beck rechtsanwälte" med knap 40 medarbejdere og kontorer i Hamborg og Berlin.

Med valget af Jacob Chr. Nielsen og Susanne Beck Nielsen til bestyrelsen består denne af 7 medlemmer valgt af repræsentantskabet og 3 medlemmer valgt af bankens medarbejdere.

På det efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig med direktør Anders Thoustrup som formand (uændret) og tidl. nationalbankdirektør Torben H. Nielsen som næstformand.


Attachments

FM 08.pdf