„Aprangos” grupė plečia prabangos segmento parduotuvių tinklą


Vilnius, Lietuva, 2014-03-21 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- „Aprangos” grupė toliau laikosi savo plėtros planų ir plečia prabangos segmento parduotuvių tinklą bei papildo portfelį naujomis koncepcijomis – tai „Weekend MaxMara” bei „Armani Jeans” parduotuvės,  kurios įsikurs prekybos centruose. Šiandien atidaroma „Weekend MaxMara” parduotuvė Rygoje, prekybos centre „Spice“, balandžio viduryje duris atvers ir Vilniuje, prekybos centre „Europa”.  Netrukus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje bus atidaryta po „Armani Jeans” parduotuvę, kurios taip pat numatomos atidaryti prekybos centruose.

„Prabangos segmente jau ne pirmi metai pastebime teigiamas tendencijas – tai vienas labiausiai augančių mūsų segmentų praėjusiais metais.  Tad atitinkamai čia matome ir daugiau perspektyvų bei plėtros galimybių.  Tiek „Weekend MaxMara”, kuris priklauso „MaxMara grupei”, tiek „Armani Jeans”, kuris priklauso „Giorgio Armani” grupei, yra komerciškai patrauklūs prekės ženklai ir parduotuvių formatai. Savo ruožtu – tai postūmis ir prekybos centrams ieškoti ir pritraukti įvairesnį vartotoją”, - teigia Rimantas Perveneckas, „Aprangos” grupės generalinis direktorius.

„Aprangos” grupė Baltijos šalyse valdo  152 parduotuvių tinklą: 94 – Lietuvoje, 43 – Latvijoje, 15 – Estijoje. „Aprangos“ akcijos listinguojamos NASDAQ OMX Vilnius vertybinių popierių biržos Baltijos Oficialiame prekybos sąraše. Kontrolinis „Aprangos“ grupės akcijų paketas priklauso koncernui „MG Baltic“.

         Rimantas Perveneckas
         „Aprangos“ grupės generalinis direktorius
         (8~5) 2390801