RTX A/S iværksætter nyt tilbagekøbsprogram


Bestyrelsen i RTX A/S (RTX) har besluttet at udnytte bemyndigelsen til køb af selskabets egne aktier givet på generalforsamlingen den 31. januar 2014. Bemyndigelsen løber frem til selskabets ordinære generalforsamling i januar 2015 og omfatter køb af op til maksimal værdi af DKK 12,0 mio., hvoraf DKK 7,0 mio. er udnyttet i perioden 3. februar 2014 til og med 28. august 2014.

Selskabet forventer at udnytte den samlede bemyndigelse til aktietilbagekøb på DKK 12,0 mio. frem til næste ordinære generalforsamling i januar 2015.

RTX besidder pr. 29. august 2014, 294.518 egne aktier à nominelt DKK 5 svarende til 3,33% af RTX udestående aktier.

 

Aktietilbagekøbet løber i perioden fra og med den 29. august 2014 til og med den 20. november 2014. I denne periode vil RTX købe op til maksimal værdi af DKK 3,0 mio. i et aktietilbagekøbsprogram efter bestemmelserne i EUs forordning nr. 2273/2003 af 22. december 2003, den såkaldte ”Safe Harbour” metode, som værner børsnoterede selskabers bestyrelse og direktion imod overtrædelse af insiderlovgivningen i forbindelse med aktietilbagekøb.

 

Betingelser for tilbagekøbsprogrammet

  • Formålet med aktietilbagekøbet er dels en tilpasning af selskabets kapitalstruktur dels at afdække fremtidig aktiebaseret aflønning.
     
  • RTX skal antage en finansiel rådgiver, som uafhængigt af og uden indflydelse fra RTX træffer sine handelsbeslutninger og eksekverer aktietilbagekøbet inden for de offentliggjorte rammer. RTX udpeger ABG Sundal Collier som finansiel rådgiver og lead manager for aktietilbagekøbet.
     
  • Det maksimale vederlag, RTX kan betale for aktier opkøbt under programmet, er DKK 3,0 mio. Generalforsamlingsbemyndigelsen giver mulighed for at eje op til 10% egne aktier.
     
  • Tilbagekøbet må ikke ske til en aktiekurs, der overstiger den højeste af (i) aktiekursen på den senest uafhængige handel og (ii) den højeste foreliggende uafhængige tilbudskurs på NASDAQ OMX Copenhagen på handelstidspunktet.
     
  • Som følge af den lave likviditet i selskabets aktier, har bestyrelsen i overensstemmelse med Safe Harbour forordningen besluttet at afvige grænsen om, at der ikke på en enkelt dag må købes mere end 25% af den gennemsnitlige daglige volumen af selskabets aktier, der er blevet handlet på NASDAQ OMX Copenhagen de foregående 20 handelsdage. Der vil således maksimalt på hver børsdag blive købt aktier i selskabet svarende til 50% af den gennemsnitlige daglige volumen af selskabets aktier, der er blevet handlet de foregående 20 handelsdage.
  • RTX vil ugentligt offentliggøre en separat meddelelse til NASDAQ OMX Copenhagen og annoncere antallet af tilbagekøbte aktier og deres værdi.


Spørgsmål og yderligere oplysninger
Administrerende direktør Flemming Hynkemejer, tlf: +45 96 32 23 00


Attachments

FB2014 49_DK Aktietilbagekøbsprogram.pdf