Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders 23 januari 2015


Zwolle, 12 december 2014

Uitnodiging voor de
Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
23 januari 2015

RoodMicrotec N.V.
Kantoorhoudend te Zwolle
Dokter van Deenweg 58, 8025 BC
Email: investor-relations@roodmicrotec.com

Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden worden hierbij uitgenodigd tot het bijwonen van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op vrijdag 23 januari 2015 om 10:00 uur op het kantoor van RoodMicrotec NV, Dokter van Deenweg 58, 8025 BC ZWOLLE

Op de vergadering zal worden behandeld de uitbreiding van het maatschappelijk kapitaal. Van het huidig maatschappelijk kapitaal is zo'n 44 miljoen aandelen uitgegeven. Met het oog op de gewenste flexibiliteit en slagvaardigheid voor het bestuur om invulling te geven aan de dit jaar ingeslagen weg van groei, inclusief mogelijke acquisities, en de  reeds uitgegeven warrants wordt voorgesteld het maatschappelijk kapitaal van 50 miljoen tot 80 miljoen aandelen uit te breiden.

Vergadergerechtigde
Als vergadergerechtigde aandeelhouder wordt beschouwd degene die wordt genoemd in een schriftelijke verklaring van een aangesloten instelling, als bedoeld in de Wet giraal effectenverkeer, inhoudende dat de in die verklaring genoemde persoon tot de genoemde hoeveelheid aandelen deelgenoot in haar verzameldepot is. Het in de vorige zin bepaalde is ook van toepassing op degene die een recht van vruchtgebruik of pandrecht heeft met betrekking tot een of meer aandelen. De deponering van de hiervoor bedoelde verklaring moet uiterlijk op 16 Januari 2015 voor 16.00 uur plaatsvinden ten kantore van SNS Securities via een email naar corporate.actions@snssecurities.nl.

Registratiedatum
Op grond van het bepaalde in de wet, gelden als stem- en vergadergerechtigden voor de vergadering, diegenen die (i) op woensdag 24 december 2014 ("de Registratiedatum"), na verwerking van alle bij- en afschrijvingen per die datum, als aandeelhouder zijn ingeschreven in de (deel)registers en (ii) tevens zijn aangemeld op de hierna beschreven wijze. Als (deel)registers zijn aangewezen de administraties van de intermediairs zoals gedefinieerd in de Wet giraal effectenverkeer, waaruit blijkt wie op de Registratiedatum gerechtigd zijn tot deze aandelen

Aanmelding en gemachtigde
Een vergadergerechtigde kan zich ter vergadering door een schriftelijk gevolmachtigde laten vertegenwoordigen, met dien verstande dat de volmacht uiterlijk op 16 Januari 2015 ten kantore van de vennootschap, (zie bovenstaand postadres) dient te zijn gedeponeerd.
De vergadergerechtigde en/of gemachtigde dient voor aanvang van de vergadering het depotbewijs, en een kopie van de eventuele volmacht te overhandigen aan de secretaris. Tevens dient de betreffende persoon zich rechtsgeldig te legitimeren.

De volledige agenda is voor aandeelhouders kosteloos verkrijgbaar op de website van de vennootschap, www.roodmicrotec.com en bij SNS Securities (email: corporate.actions@snssecurities.nl).

Zwolle, 12 December 2014

Raad van Commissarissen en Directie

Over RoodMicrotec
Met 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec fabless companies, OEM's en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

De diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

'Certified by RoodMicrotec' betreft onder andere testen van producten volgens de strenge ISO/TS 16949-norm die geldt voor toeleveranciers van de automobielindustrie. De onderneming beschikt tevens over een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kalibrering volgens ISO/IEC 17025.

The value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) supply chain management, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test & product engineering, production test (waaronder device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, quality & reliability consulting en total manufacturing solutions met partners.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het VK (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor nadere informatie:
Philip Nijenhuis, CEO
Telefoon              +31 (0) 38 4215216
E-mail:                 investor-relations@roodmicrotec.com
Website:              www.roodmicrotec.com


Attachments

20141212_BAVA_NL 20141212_Agenda BAVA_NL