RoodMicrotec: Vastgestelde stemmingsresultaten van de Buitengewone Algemene Vergadering


Zwolle, 27 januari 2015

Vastgestelde stemmingsresultaten van de
Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van
RoodMicrotec N.V. (de "Vennootschap")

gehouden op vrijdag 23 Januari 2015 om 10:00 uur
Hotel Lumen, Stadionplein 20, Zwolle

Bij een aanwezigheid van 15% van de per 24 december 2014 geplaatste aandelen (aantal 43.519.416) heeft de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van RoodMicrotec het volgende stempunt unaniem goedgekeurd.

Aanpassing maatschappelijk kapitaal van 50 miljoen tot 80 miljoen gewone aandelen
Van het huidig maatschappelijk kapitaal is ca. 44 miljoen aandelen uitgegeven.

Toelichting
Het aantal aanvragen voor projecten is in het vierde kwartaal significant toegenomen ten opzichte van het derde kwartaal 2014. Bovendien is er een sterk toenemende trend van het aantal aanvragen sinds het begin van 2013 met een factor 3 à 4.
Bij het gunningsproces van opdrachten door klanten speelt, naast een bewezen trackrecord, ingeval van RoodMicrotec van meer dan 45 jaar, slagvaardigheid en flexibiliteit een grote rol. Hierbij speelt ook de potentiële omvangtoename van betreffende projecten een belangrijke rol. Als deze groeien, betekent dat vrijwel automatisch dat onze inbreng in de projecten ook groeit. Zij gaan alleen in zee met partijen die dit aankunnen.

Met de verhoging van ons maatschappelijk kapitaal is derhalve een belangrijk fundament voor een langjarige relatie met  onze klanten ingevuld.

Over RoodMicrotec
Met 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec fabless companies, OEM's en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

De diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

'Certified by RoodMicrotec' betreft onder andere testen van producten volgens de strenge ISO/TS 16949-norm die geldt voor toeleveranciers van de automobielindustrie. De onderneming beschikt tevens over een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kalibrering volgens ISO/IEC 17025.

The value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) supply chain management, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test & product engineering, production test (waaronder device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, quality & reliability consulting en total manufacturing solutions met partners.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het VK (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor nadere informatie:
Philip Nijenhuis, CEO
Telefoon              +31 (0) 38 4215216
E-mail:                 investor-relations@roodmicrotec.com
Website:              www.roodmicrotec.com


Attachments

RoodMicrotec_resultaten BAVA_NL