PartnerTech erhåller nya ordrar från INVISIO


PartnerTech har erhållit nya ordrar från INVISIO till ett värde av ca. 60 MSEK med anledning av det kontrakt INVISIO har tilldelats för leverans av INVISIO S10 hörselskydds- och kommunikstionssystem till det brittiska försvarsdepartementet (Ministry of Defense).

Produktionen kommer att ske i PartnerTech’s enhet i Malmö. Leveranserna förväntas komma igång i början av 2016 och fortsätta under hela året.

"Vi är väldigt glada över att vara en del av det prestigefyllda kontrakt som INVISIO har tilldelats. Vår långa erfarenhet av att tillverka tekniskt avancerade produkter som möter försvarsindustrins strikta krav är avgörande för INVISIO och vi ser fram emot att fortsätta vårt mångåriga samarbete,” säger Leif Thorwaldsson, VD och Koncernchef för PartnerTech.

 

För ytterligare information kontakta:

Leif Thorwaldsson, VD och Koncernchef, PartnerTech AB, Tel: 070-5832650

 

Om PartnerTech

PartnerTech är en global industripartner som erbjuder kundanpassade lösningar genom hela produktlivscykeln, från  produktutveckling till produktion och eftermarknadstjänster, inom flera olika marknadsområden som t.ex. Medicinteknik och Olja &Gas. PartnerTech omsätter över 2,2 miljarder kronor och har ca 1400 anställda vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. PartnerTech har nyligen förvärvats av Scanfil Oyj, en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör med över 40 års erfarenhet av krävande kontraktstillverkning. Scanfil har sitt huvudkontor i Sievi, Finland och produktion i Finland, Kina, Tyskland, Ungern och Estland. Under 2014 omsatte Scanfil 214,5 MEUR och hade 1800 anställda. De viktigaste faktorerna i Scanfils verksamhet omfattar ett vertikalt integrerat produktionssystem och tillhandahållandet av tjänster och supply chain management till kunder genom hela produktlivscykeln. Kunderna inkluderar internationella bolag inom automation, energi, dataöverföring och medicinteknik samt bolag som verkar inom urbanisering bland andra industrier. För mer information www.partnertech.com och www.scanfil.com.


Attachments

SVE Invisio FINAL 20150908.pdf