Arcoma AB : Genombrottsorder till Indien


21 September 2015

PRESSRELEASE

Arcoma har genom en av sina OEM-kunder erhållit en större order på Intuitionsystem till Indien. Indien är stor och snabbt växande marknad för digitala röntgensystem. Beställningen  gäller en större upphandling till sjukhus i norra Indien och är värd ca 5,5 MSEK. Ordern är den första större order Arcoma erhållit på den viktiga och växande Indiska marknaden

"Den order Arcoma nu fått är ett genombrott för vår försäljning i Indien. Våra produkter marknadsförs idag främst via våra OEM-partners i Indien och att en av dessa nu vunnit en större upphandling visar att vi tillsammans har ett starkt och konkurrenskraftigt produkterbjudande" säger Jonas Salomonsson, VD på Arcoma.

Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och det finns idag över 2 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen. Arcoma är listat på NASDAQ OMX First North. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag AB.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Salomonson, VD Arcoma AB

Tel: 0470-70 69 11  

E-mail: jonas.salomonson@arcoma.se 


Attachments

Pressrelease Genombrottsorder till Indien