LHV Finance-i juhatajaks saab Kalev Karus


AS-i LHV Group konsolideerimisgruppi kuuluva ettevõtte AS-i LHV Finance nõukogu otsustas nimetada AS-i LHV Finance uueks juhatuse liikmeks Kalev Karus alates 02.11.2015. AS LHV Finance tegeleb järelmaksu ja väikelaenuga. Ettevõtte juhatusse kuulub üks liige.

Kalev Karus töötas seni AS-is Eesti Telekom finantseerimise grupi valdkonnajuhina. Karus on töötanud AS-is Elion Ettevõtted alates 2005. aastast ning ehitanud üles ja juhtinud Elioni finantseerimistoodete valdkonda. Aastatel 2003-2005 tegeles Karus ettevõtlusega ja aastatel 1995-2003 töötas ta panganduses. Karus on omandanud Tallinna Tehnikaülikoolis magistri kraadi ärikorralduse erialal. Kalev Karus ei kuulu teiste äriühingute juhtorganitesse ja ei oma AS-i LHV Group aktsiaid.

AS-i LHV Finance senine juhatuse liige Nele Roostalu jääb emapuhkusele.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses. LHV-s töötab üle 250 inimese ja LHV pangateenuseid kasutab üle 70 000 kliendi. LHV pensionifondidel on üle 130 000 kliendi.

 

Priit Rum

LHV kommunikatsioonijuht

Telefon: 502 0786

E-post: priit.rum@lhv.ee