Talentum Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty uskottu mies


Helsinki, Suomi, 2015-12-14 07:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

TALENTUM OYJ                    PÖRSSITIEDOTE                  14.12.2015 klo 8.30             

Talentum Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty uskottu mies

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA, HONG KONGISSA, JAPANISSA, KANADASSA, KIINASSA, SINGAPORESSA, UUDESSA-SEELANNISSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA MISSÄ SEN LEVITTÄMINEN TAI JULKISTAMINEN TAI TARJOUS OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAINEN.

Talentum Oyj (”Talentum”) tiedotti 17.11.2015, että Alma Media Oyj (”Alma Media”) on julkistanut tulevansa käynnistämään Talentum Oyj:n vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamalla osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Talentumin osakkeet.

Alma Median edellä mainittua välimiesmenettelyä koskevan hakemuksen johdosta Keskuskauppa­kamarin lunastuslautakunta on hakenut Helsingin käräjäoikeudelta osakeyhtiölain 18 luvun 5 §:n mukaisen uskotun miehen määräämistä valvomaan välimiesmenettelyssä Talentumin vähemmistö­osakkeenomistajien etua.

Helsingin käräjäoikeus on päätöksellään määrännyt asianajaja Kirsi Eksymän uskotun miehen tehtävään.

TALENTUM OYJ

Lasse Rosengren
lakiasiainjohtaja

Lisätietoja
Lakiasiainjohtaja Lasse Rosengren, puhelin 040 342 4204

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talentum.fi

TALENTUM LYHYESTI

Talentum on erikoistunut ammattilaisille suunnattuihin lehtiin, kirjoihin, verkkopalveluihin, koulutukseen ja tapahtumiin. Yhtiö keskittyy etenkin juridiikan, johtamisen, HR:n, myynnin ja markkinoinnin, ICT:n, teknologian ja terveydenhuollon aiheisiin. Talentumin tavoite on auttaa ammattilaisia menestymään.

Vuonna 2014 Talentumin liikevaihto oli 72,3 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 720 henkeä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa ja Latviassa. Talentumin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.talentum.fi