RealXState kallar till Extra bolagsstämma den 11 februari 2016 kl. 18.00 på Gästgården, Holgattu 13, 793 70 Tällberg


I Pressmeddelandet som publicerades måndagen den 25 januari meddelades att en extra bolagsstämma skulle hållas den 10 februari. Den har av logistiska skäl förskjutits till att hållas den 11 februari istället.

Deltagande
Aktieägare som önskar delta i den extra bolagstämman ska dels vara införd som aktieägare i den utskrift av aktieboken som görs av Euroclear Sweden AB fredagen den 5 februari dels ha anmält sig hos bolaget senast måndagen den 8 februari 2016.

Inregistrering till bolagsstämman börjar klockan 17.30.

Anmälan kan ske:

  • via bolagets webbplats, www.realxstate.se;
  • per post till adress RealXState AB, Hantverkarbyn 6, 784 33 Borlänge;
  • per telefon 070-550 80 74, Malin Bjurell mellan kl. 09.00-16.00; eller
  • per mail info@realxstate.se

Vid anmälan ska uppges namn, personnummer eller organisationsnummer, telefonnummer, adress, aktieinnehav och eventuella biträden (högst två biträden) och ombud. Antalet biträden ska föranmälas på samma sätt som aktieägaren.

Deltagande genom ombud
I de fall ett ombud deltar i bolagsstämman bör behörighetshandlingar skickas in till bolaget i samband med anmälan. Fullmaktsformulär finns tillgängligt på bolagets webbplats, www.realxstate.se samt skickas utan kostnad för mottagaren till de aktieägare som begär det och som uppger sin postadress eller e-postadress.

Förvaltarregistrerade aktier
För att äga rätt att delta i bolagsstämman måste aktieägare, som låtit förvaltarregistrera sina aktier, tillfälligt registrera aktierna i eget namn i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken. Aktieägare som önskar sådan registrering måste underrätta förvaltaren om detta i god tid före fredagen den 5 februari 2016, då sådan registrering ska vara verkställd.

Förslag till dagordning
1. Stämmans öppnande
2. Val av ordförande vid stämman
3. Upprättande och godkännande av röstlängd
4. Godkännande av dagordning
5. Val av en eller två justeringsmän
6. Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad
7. Beslut om arvode till styrelseledamöter
8. Beslut om antal styrelseledamöter
9. Val av ny styrelse
10. Stämmans avslutande

Förslag till beslut

Punkt 2, val av ordförande vid stämman
Anders Lidén föreslås som ordförande vid stämman.

Punkt 7, beslut om arvode till styrelseledamöter
Styrelsen föreslår att stämman beslutar om att inga förändringar görs rörande de principer som tidigare antagits för arvode till styrelseledamöter.

Punkt 8, beslut om antal styrelseledamöter
Styrelsen föreslår att stämman beslutar om att styrelsen ska bestå av tre ledamöter.

Punkt 9, val av ny styrelse
Styrelsen föreslår att stämman beslutar att entlediga Peter Törngren, Björn Andersson och Stefan Silfver som styrelseledamöter i bolaget samt väljer Tommy Hindrikes till styrelseordförande samt Camilla Dofs till styrelseledamot för tiden intill nästa årsstämma. De avgående styrelseledamöterna ska tillerkännas ersättning i enlighet med tidigare antagna principer för ersättning till styrelseledamöter för tiden som de varit styrelseledamöter i bolaget. Anders Lidén kvarstår som styrelseledamot. Inga styrelsesuppleanter väljs.

Aktieägares frågerätt
Aktieägare i bolaget har vid stämman, om styrelsen anser att det kan ske utan väsentlig skada för Bolaget, rätt till upplysningar om förhållanden som kan inverka på bedömningen av ett ärende på dagordningen eller på bolagets ekonomiska situation (dvs. den frågerätt som följer av 7 kap. 32 § aktiebolagslagen).

Falun i januari 2016
RealXState AB (publ)
Styrelsen

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
RealXState Kallelse till extra bolagsstamma.pdf


Attachments

RealXstate_Kallelse_till_extra_bolagsstamma.pdf