Nasdaq Helsinki Oy:n listauskomitea on tehnyt päätöksen Finnlines Oyj:n osakkeiden poistamisesta pörssilistalta


Helsinki, Suomi, 2016-08-25 12:07 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Finnlines Oyj:n ("Finnlines") hakemuksesta Nasdaq Helsinki Oy ("Nasdaq Helsinki") on tänään 25.8.2016 tehnyt päätöksen poistaa Finnlinesin osakkeet Nasdaq Helsingin pörssilistalta sen jälkeen, kun omistusoikeus kaikkiin Finnlinesin osakkeisiin on siirtynyt lunastusmenettelyssä Grimaldi Group S.p.A.:lle. Nasdaq Helsinki on julkaissut asiasta tänään erillisen tiedotteen.

Finnlines on tiedottanut 22.6.2016, että Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan määräämä välimiesoikeus on 21.6.2016 antamallaan erillisellä käsittelyratkaisulla vahvistanut, että Grimaldi Group S.p.A.:lla on oikeus lunastaa Finnlinesin vähemmistöosakkeet ja saada omistusoikeus kyseisiin osakkeisiin asettamalla lunastushinnan ja sille kertyvän koron maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymä vakuus.

Vakuuden asettamisesta ja sitä seuraavasta julkisen kaupankäynnin päättymisestä Finnlinesin osakkeilla ilmoitetaan erillisellä tiedotteella.


Lisätietoja: Tapani Voionmaa, Lakiasiainjohtaja, puh. +358 50 565 5207

Finnlines Oyj

Tom Pippingsköld
Talous- ja rahoitusjohtaja
Tapani Voionmaa
Lakiasiainjohtaja

 

Jakelu

Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

 

Finnlines on yksi Itämeren ja Pohjanmeren johtavista roro- ja matkustajaliikennevarustamoista. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä ja on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Grimaldi-konserni on yksi maailman suurimmista ro-ro varustamoista ja suurin matkustajia ja rahtia kuljettava "Motorways of the Sea" -operaattori Euroopassa. Tämä yhteistyö mahdollistaa Finnlinesin tarjoamaan linjaliikennepalveluita Välimeren, Pohjois-Euroopan, Länsi-Afrikan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

www.finnlines.com