Comptelille positiivinen tulosvaikutus Intian veroviranomaisten lähdeveron palautuksista

FINLAND


Comptel Oyj, pörssitiedote 27.12.2016 klo 13.15

Comptel on vastaanottanut lähdeveron palautukset Intian veroviranomaisilta koskien vuosia 2007-2011. Comptel on aiemmin vuonna 2016 tiedottanut saamistaan myönteisistä oikeuden päätöksistä liittyen nyt Intiasta palautettuihin lähdeveroihin. Palautetut lähdeverot korkoineen ovat yhteensä noin 3,7 miljoonaa euroa.

Comptel kirjaa nyt saadut palautukset sekä muut oikeuden päätöksien mukaiset lähdeverosaamiset vuoden 2016 tilinpäätökseensä. Comptelilla on edelleen avoimia Intian lähdeverosaamisia noin 0,9 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juhani Hintikka, puh. (09) 700 1131

 

Jakelu:

NASDAQ Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.comptel.com

 

Comptel Oyj

Elämä koostuu digitaalisista hetkistä. Comptel muuttaa tavan, jolla pilvipalvelusukupolven tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää digitaaliset hetket liiketoiminnaksi. 

Comptel yhdistää digitaalisen kysynnän ja tarjonnan ja lisäämme älykkyyttä, jotta asiakkaidemme kasvava digitalisoituva liiketoiminta olisi yksinkertaisempaa ja sujuvampaa. Ratkaisumme mahdollistavat sisältö- ja datapalvelujen luomisen nopeammin ja helpommin, palvelujen ja tilausten hallinnoinnin ja toimittamisen sujuvammin sekä nopean ja älykkään datan jalostamisen päätöksenteon ja toimenpiteiden automatisoinnin tueksi.

Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli kahdelle miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi.

Lisätietoja www.comptel.com.