LEHDISTÖTIEDOTE: Glastonin verkkosivut tarjoavat entistä parempaa asiakaskokemusta


Helsinki, Finland, 2017-04-05 14:54 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Glaston Oyj Abp                                                       Lehdistötiedote                          5.4.2017
                                                                                                                                   Julkaisuvapaa     

Glastonin verkkosivut tarjoavat entistä parempaa asiakaskokemusta


Glastonin verkkosivujen ensisijaisena tavoitteena on tarjota hyödyllistä tietoa ja sähköisiä palveluja asiakkaille ja sidosryhmille sekä myös vahvistaa yhtiön identiteettiä. Viime vuonna lanseerattua sivustoa on nyt entisestään kehitetty uusilla kieliversioilla.

Glastonin verkkosivujen johtavana teemana on entistä parempi asiakaskokemus.
”Haluamme tarjota sivustollamme tietoa, joka antaa asiakkaille todellista lisäarvoa. Sivuston verkkopalvelut auttavat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme. Helmikuusta lähtien tietoa on ollut saatavilla kuudella kielellä: englanniksi, espanjaksi, kiinaksi, portugaliksi, venäjäksi ja suomeksi”, kertoo Glastonin markkinointipäällikkö Mari Lehtinen.

Yksi sivuston uusista toiminnoista on Advisor, joka auttaa käyttäjää löytämään oikeat ratkaisut erilaisiin tarpeisiinsa. Se antaa tietoa koneista, ja niihin liittyvistä päivityksistä, huoltopalveluista sekä varaosista. Advisorista saa lisäksi vinkkejä lasinjalostuslinjojen toiminnan tehostamisesta sekä tietoa myös uusista konemalleista.

Alaan liittyvää tietoa on kattavasti tarjolla myös laajalla Glastory-sivustollamme (
www.glastory.net). Sivustolta löytyy syvällisempää tietoa ja analyyseja lasista, liiketoiminnasta ja lasinjalostuksen trendeistä. Sivuston tarkoituksena on tukea asiakkaitamme ja muita sivuston käyttäjiä heidän liiketoiminnassaan.

Glaston.netissä olemme panostaneet aivan erityisesti helppoon tavoitettavuuteen. Sivuston Contacts-osiosta löytyvät kaikkien myynti- ja huoltoasiantuntijoidemme yhteystiedot. Sivustolla on myös chat-toiminto reaaliaikaiseen viestintään.

Verkkopalvelut
Glastonin verkkopalvelut löytyvät sivuston GlastOnline-osiosta. Parts Arena ja Tools Arena ovat nykyaikaiset kanavat varaosa- ja työkalupalveluille 24/7. Parts Arena palvelee Glastonin lämpökäsittelykoneasiakkaita ja Tools Arena esikäsittelykoneasiakkaita.

Glaston Insight -alustan avulla asiakkaat voivat digitalisoida lämpökäsittelyliiketoimintojaan tulevaisuuden vaatimusten mukaisiksi. 
Alustan nykyaikaisen, teolliseen internetiin perustuvan älytekniikan ansiosta Glastonin koneet, käyttäjät, esimiehet ja liiketoiminnan omistajat voidaan yhdistää toisiinsa paikasta riippumatta. Glaston Insightin avulla voidaan esimerkiksi seurata koneiden toimintaa, tuotteiden määrää, huoltotarpeita ym. kaikkialta, missä on verkkoyhteys, sekä lähettää erilaisia raportteja halutuille henkilöille.   

Asiakkaiden kokemuksia
Verkkosivuston References-osiosta löytyy noin 40 erilaista asiakastarinaa. ”Olemme todella ylpeitä tästä osiosta, jossa on esillä asiakkaidemme tarinoita eri puolilta maailmaa. Tarinat on luettavissa sekä tiivistelmänä, että koko tarinan sisältävänä,  ladattavana pdf-tiedostona. Haluamme kuunnella asiakkaidemme kokemuksia ja jakaa niitä. uusia, kiinnostavia tarinoita on tulossa lisää myös jatkossa”, Mari Lehtinen lupaa.

Glaston sijoituskohteena

Koska Glaston on Nasdaq Helsinki Oy:ssä noteerattu yhtiö, sivustolla on erillinen Sijoittajat-osio, joka antaa tietoa Glastonista sijoituskohteena suomeksi ja englanniksi. Osiossa on yhtiötietojen lisäksi lakisääteistä tietoa osakkeenomistajille sekä tietoa yhtiön hallinnoinnista. Lisäksi Sijoittajat-osiosta löytyy erilaisia tunnuslukuja vuosittain ja vuosineljänneksittäin esitettynä sekä kattava Glaston Factsheet.

 

Lisätietoja:
GLASTON OYJ ABP
Markkinointipäällikkö Mari Lehtinen, puh. 010 500 500
Viestintäjohtaja Agneta Selroos, puh. 040 7453 737

 

 

 

 

Glaston Oyj Abp
Glaston on johtava lasinjalostuksen teknologiayhtiö. Tarjoamme lasin jalostukseen laadukkaita lämpökäsittelylaitteita ja palveluja rakennus-, aurinkoenergialasi-, ajoneuvo- sekä kaluste- ja laiteteollisuudelle. Sitoudumme tukemaan asiakkaidemme menestymistä koko tuote- ja palveluvalikoimamme elinkaaren ajan. Luomme ja kehitämme jatkuvasti uusia, innovatiivisia menetelmiä entistä laadukkaampien ja turvallisempien lasituotteiden valmistukseen. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net

 


Attachments

Glaston verkkosivusto.pdf