Park Inn by Radisson İzmir’de açılıyor


Brüksel / İzmir , 11 Nisan 2017

Renkli ve dinamik otelleriyle öne çıkan orta ölçekli otel markası Park Inn by Radisson, İzmir’de hizmete açılıyor. Rezidor Otel Grubu’nun Türkiye’de yapım aşamasında ve faaliyette olmak üzere toplam 23 oteli ve 4,500 odası bulunuyor.

Ege’nin incisi İzmir’de zincirin ikinci otelini hizmete açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Rezidor Otel Grubu’nun Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkanı, Mark Willis sözlerine şu şekilde devam etti: “Park Inn by Radisson İzmir ile Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, dünyanın dört bir yanından gelen gezginlere Ege Denizi’nin kıyısında ultra lüks ve orta lüks misafirperverlik anlayışı ile hizmet vererek birbirlerini mükemmel bir şekilde tamamlayacak. İş veya tatil amacıyla seyahat eden modern gezginlerin tüm temel ihtiyaçlarına erişilebilir fiyatlarla cevap veren Park Inn by Radisson markasının popülerliği hızla artmakta.”

Şehrin merkezinde konumlanan Park Inn by Radisson İzmir; Pasaport bölgesindeki mükemmel konumu ile önemli iş merkezlerine, konsolosluklara ve uluslarararası firmaların ofislerine yalnızca birkaç dakikalık mesafede. İzmir’in popüler eğlence, kültür ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkan otel; meşhur sahil şeridi Kordon’daki kafe, pub ve balık restoranlarının ise hemen yanı başında bulunuyor. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 18 km uzaklıkta bulunan otel; feribot, taksi, tren ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla misafirlerine İzmir’i kolayca keşfetme olanağı tanıyor.

Standart, Superior ve deniz manzaralı süitler olmak üzere toplam 137 odası ile hizmet veren otelin tüm alanlarında ücretsiz, yüksek hızlı kablosuz internet bağlantısı bulunuyor. Konforun ön plana çıktığı odalar, akılda kalıcı ve zahmetsiz bir konaklama deneyimi sunmak için tasarlandı. Benzersiz tasarım öğeleri arasında yatak başlarına yerleştirilen ve moda göre değiştirilebilen “mood light” ışıkları, odalarda misafirlerin tercihlerine göre değişik tavan rengi seçenekleri ile renkli duşakabinler dikkat çekiyor.

Otelin gün boyu hizmet veren modern restoranı Live-Inn Room, misafirlerine uluslararası ve yerel lezzetlerden oluşan geniş bir gastronomik yelpaze sunuyor. Misafirler, güne otelin çatı terasında eşsiz bir İzmir manzası eşliğinde, Park Inn kahvaltısı ile başlayabilir veya şehirde geçen yoğun bir günün ardından lobi barda rahatlayabilirler.

Park Inn by Radisson markası, yenilikçi ve dinamik etkinlik alanlarıyla öne çıkıyor. Otelde küçük ölçekli toplanılar, eğitimler ve workshoplar için tercihe göre modifiye edilebilen dört adet modern toplantı salonu ve özel etkinliklere ev sahipliği yapan bir çatı terası bulunuyor. Park Inn by Radisson İzmir aynı zamanda son teknoloji aletlerle donatılmış bir spor salonu ve kapalı otopark ile hizmet veriyor.

Genel Müdür Ahmet Arıkan “Park Inn by Radisson İzmir; konforu, eğlenceyi, paratikliği ve tasarımı bir araya getiren orta ölçekli, yeni nesil bir otel markası.” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “İşini tutkuyla yapan bir ekip olarak misafirlerimize Ege’nin meşhur misafirperverlik anlayışıyla hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.”

Daha fazla bilgi için:
http://www.parkinn.com/hotel-izmir 
http://blog.parkinn.com/welcome-park-inn-radisson-izmir/

Medya ve basın talepleri:

Stephen Kamat, Area Director Communications & PR, Middle East & Turkey
stephen.kamat@carlsonrezidor.com

Lucie Cardona, Director Media Relations & Reputation Management
lucie.cardona@carlsonrezidor.com

Park Inn® by Radisson Hakkında
Park Inn® by Radisson rekabet edilebilir fiyatlarda, sıcakkanlı ve misafirperver hizmet sunan yeni ve enerjik mid-scale otel markasıdır. Park Inn by Radisson Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da faaliyet gösteren ve yapım aşamasında olan 140’tan fazla otele sahiptir. Hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenlerin ilgisini çekmek amacıyla, marka müşterilerine“Park Inn Essentials” olarak adlandırılan çeşitli imkânlar sunmaktadır. Bunlardan bazıları ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi, spor ve iş merkezi, restoran ve ücretsiz kahvaltılardır.

Park Inn by Radisson, Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza® and Country Inns & Suites ByCarlsonSM markalarını da içeren Carlson Rezidor Hotel Group’un bir parçasıdır. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için www.parkinn.com internet sitesi ziyaret edilebilir. Park Inn by Radisson ile sosyal medyada bağlantıya geçin: Twitter’da @ParkInn, Instagram’da @ParkInnbyRadisson ve Facebook’ta Facebook.com/ParkInn.

Rezidor Otel Grubu Hakkında
Dünyanın en dinamik otel şirketlerinden biri olan Rezidor Otel Grubu’nun portföyünde hâlihazırda işletilen ve yapım aşamasında olan 480’den fazla oteli ve 80 ülkede 105.000’in üzerinde odası bulunuyor.

Grup, Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da ana markaları olan Radisson Blu ve Park Inn by Radisson ayrıca 2014 başında Carlson ile birlikte lansmanı yapılan Radisson RED (lifestyle select) ve Quorvus Collection (lüks) markalarıyla hizmet veriyor. Etisphere tarafından dünyanın en etik otel şirketlerinden biri olarak gösterilen Rezidor, Sorumluluk Sahibi İşletme Programı ile de sektörün öncülerinden.
2006 yılının Kasım ayında Rezidor, İsveç Nasdaq Stockholm’de listelenmiştir. Hisselerinin çoğunluğu 2016’nın Aralık ayında havacılık, turizm, otelcilik, finans hizmetleri ve sektörler arası online hizmetler veren; Fortune dergisinin hazırladığı en iyi 500 şirket arasında listelenen HNA Tourism Group Co., Ltd (HNA Group Co., Ltd. Şirketler grubu üyesi) tarafından alınmıştır.

Rezidor Otel Grubu ve markaları; Orta Doğu, Avrupa ve Afrika’da 43,700 çalışanı vardır ve  kurumsal destek ofisi Belçika’da Brüksel kentindedir.

Daha fazla bilgi için www.rezidor.com’u ziyaret edin
Twitter @carlsonrezidor
LinkedIn www.linkedin.com/company/2364
Instagram www.instagram.com/rezidor_ourpromise LinkedIn www.linkedin.com/company/2364
Instagram www.instagram.com/rezidor_ourpromise


Attachments

Park Inn by Radisson Izmir Opening (ENG PDF version)