Bone Therapeutics kondigt publicatie Jaarverslag 2016 aan


Bone Therapeutics kondigt publicatie Jaarverslag 2016 aan

Gosselies, Belgium, 25 april 2017, 7.00 uur CEST - BONE THERAPEUTICS (Euronext Brussels en Paris: BOTHE), het celtherapiebedrijf dat zich richt op de behandeling van belangrijke, onvervulde medische behoeften in het domein van orthopedie en botziektes, kondigt vandaag de publicatie aan van haar Jaarverslag 2016.

Het Jaarverslag kan geraadpleegd worden op de website van Bone Therapeutics onder de hoofding Financiële informatie.

 

Over Bone Therapeutics

Bone Therapeutics is een leidend botceltherapiebedrijf dat zich richt op de behandeling van belangrijke medische behoeften in het domein van orthopedie en botziektes. Het Bedrijf, gevestigd in Gosselies, België, heeft een brede gediversifieerde portefeuille van botceltherapieproducten in klinische ontwikkeling voor verschillende indicaties, gericht op markten met grote onvervulde medische noden en beperkte innovatie.

Onze technologie is gebaseerd op een unieke, gepatenteerde methode voor botregeneratie en maakt gebruik van "osteoblasten" of botvormende cellen die afgeleid zijn van ongedifferentieerde stamcellen. Deze botvormende cellen kunnen via een minimaal invasieve procedure toegediend worden, waardoor een invasieve chirurgische ingreep wordt voorkomen.

Onze primaire klinische focus ligt op ALLOB®, een allogeen, "off-the shelf" celtherapieproduct afkomstig van gezonde donoren. ALLOB® bevindt zich in Fase II studies voor de behandeling van vertraagd helende breuken en spinale of vertebrale fusie. Daarnaast heeft het Bedrijf een autoloog botceltherapieproduct, PREOB®, bekomen uit het beenmerg van de patiënt. PREOB® is momenteel in Fase III van klinische studie voor osteonecrose en niet-helende breuken.

De celtherapieproducten van Bone Therapeutics worden vervaardigd volgens de hoogste GMP-normen en worden beschermd door een rijk bestand van intellectuele eigendommen met 9 patentenfamilies. Verdere informatie is beschikbaar opwww.bonetherapeutics.com/nl.

Bepaalde verklaringen, overtuigingen en meningen in dit persbericht zijn toekomstgerichte verklaringen en weerspiegelen de Vennootschap haar of, waar toepasselijk, de bestuurders van Bone Therapeutics hun, huidige verwachtingen en vooruitzichten betreffende toekomstige ontwikkelingen. Door hun aard houden toekomstgerichte verklaringen een aantal inherente risico's, onzekerheden en veronderstellingen in die tot gevolg kunnen hebben dat de werkelijke resultaten of gebeurtenissen in aanzienlijke mate verschillen van de resultaten of gebeurtenissen die impliciet of expliciet worden weergegeven in de toekomstgerichte verklaringen. Deze risico's, onzekerheden en veronderstellingen kunnen een negatieve weerslag hebben op de afloop en de financiële gevolgen van de in dit document beschreven plannen en gebeurtenissen. Verschillende factoren waaronder, maar niet beperkt tot, veranderingen in vraag, concurrentie en technologie, kunnen tot gevolg hebben dat de werkelijke gebeurtenissen, prestaties of resultaten in aanzienlijke mate verschillen van enige verwachte ontwikkeling. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht inzake trends of activiteiten in het verleden mogen niet beschouwd worden als een verklaring dat trends en activiteiten die zich zullen voortzetten in de toekomst. Bijgevolg doet Bone Therapeutics uitdrukkelijk afstand van enige verplichting of verbintenis om toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht bij te werken of te herzien, zij het op basis van veranderingen in verwachtingen of veranderingen in gebeurtenissen, voorwaarden, veronderstellingen of omstandigheden waarop deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd. Noch Bone Therapeutics, noch haar adviseurs of vertegenwoordigers, noch haar dochterondernemingen of enige met deze personen verbonden werknemers garandeert dat de veronderstellingen aan de basis van dergelijke toekomstgerichte verklaringen vrij zijn van fouten, noch aanvaarden zij verantwoordelijkheid voor de toekomstige correctheid van de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht of het al dan niet plaatsvinden van de voorspelde ontwikkelingen. U wordt geadviseerd behoedzaam om te gaan met toekomstgerichte verklaringen die enkel gelden op datum van dit persbericht.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Bone Therapeutics SA
Thomas Lienard, Chief Executive Officer

Wim Goemaere, Chief Financial Officer
Tel: +32 (0)2 529 59 90
investorrelations@bonetherapeutics.com
of
Belgische en internationale media:
Consilium Strategic Communications
Amber Fennell, Jessica Hodgson en Hendrik Thys
Tel: +44 (0) 20 3709 5701
bonetherapeutics@consilium-comms.com
of
Franse media en investeerders:
NewCap Investor Relations & Financial Communications
Pierre Laurent, Louis-Victor Delouvrier en Nicolas Merigeau
Tel: + 33 (0)1 44 71 94 94
bone@newcap.eu