Doka vinner prestigefullt "Office of the Year Award" för deras öppna kontor "Doka Lab" och digitala projektrum "Doka Innovation Lab"


Hoylu, som specialiserar sig på tekniska lösningar för samarbete och idéskapande, är stolta över att Doka, ett ledande internationellt företag inom formutrustning för platsgjuten betong, vann tredje pris i CBRE:s prestigefulla "Office of the Year Award". En del av nomineringen var Doka Innovation Lab, med samarbetslösningar från Hoylu - tidigare We-Inspire.

Doka är en ledande internationell tillverkare av formutrustning för platsgjuten betong som används inom byggnads och konstruktionsindustrin, bland annat för byggen som Burj Khalifa i Dubai. I år vann företaget CBRE:s prestigefulla "Office of the Year Award" för deras öppna kontorslösning "Doka Lab" och deras digitala projektrum "Doka Innnovation Lab".  

Dokas Innovation Lab använder Hoylus mjukvaruserie på en projektorvägg i deras Innovation Lab, som särskilt används av R&D, produktutvecklingsteam och för innovations- och kreativa workshops. Ett typiskt möte startar med brainstorming, där både väggen och digitalt papper används för att involvera hela teamet. Sedan följer mer strukturerat arbete med mind maps eller olika teman för innovation- eller affärsutveckling.     

Innovation Lab är reserverat för enbart innovationsmöten, och är fullbokat för det mesta. Det har lett till en tydlig skillnad i hur Doka arbetar med innovation. En workshop är nu betydligt mer effektiv, eftersom fler människor kan delta och vara aktiva. Detta leder till kortare utvecklingstider i projekt och bättre resultat av Dokas investering.

"Våra innovationsworkshops med Hoylu Software Suite har lett till en positiv utveckling i kreativitet, produktivitet och utvecklingstid. Mjukvaran stödjer ett snabbt och flytande arbetssätt och det finns ingen anledning att ta mötesprotokoll, eftersom allt är sparat och finns tillgängligt för teamet. Vi ser att våra innovationsteam är nöjda och att fler konstruktiva idéer når fram till en färdig produkt," säger Roland Wiesmair, Innovation Management på Doka.

Jakob Leitner, VP User Experience på Hoylu, fortsätter; "Vi är glada att Doka vunnit den här utmärkelsen. Dokas framgång är ett tydligt tecken på att det lönar sig att investera i lösningar för innovation och samarbete i team. Vi ser också att vår intuitiva användarupplevelse uppskattas av Doka, och att både erfarna och nya användare av mjukvaran menar att det är en av de viktigaste fördelarna."

Doka:
Doka är världsledande inom utveckling, tillverkning och distribution av formutrustning för byggnadsindustrin. Företaget har mer än 160 sälj-och logistikkontor i över 70 länder, vilket innebär ett effektivt distributionsnätverk samt snabb och professionell teknisk support. Som en del av gruppen Umdasch, omfattar företaget en arbetsstyrka på mer än 6000 personer globalt. 

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO  Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 21 juni 2017, kl 09.00.