Hoylu AB: Hoylu utökar partnerskapet med IT.Serve.com för att utvidga distributionen och inkludera Anytime Collaboration


Hoylu, som skapar lösningar för samarbete och idéarbete för företag, meddelar att de har utökat sitt partnerskap med IT-Serve.com, en leverantör av IT-tjänster och support, och specialist på molnstrategier och lösningar i Mellanöstern.

Företaget Hoylu, som specialiserar sig på visuellt idéskapande och samarbetslösningar, meddelade idag de utökar sitt partnerskap med IT-Serve.com och att det inkluderar Hoylus senaste mjukvaruprodukter, samt funktionen Anytime Collaboration och dokumenthantering online. Tilläggen till Hoylus produktportfölj innebär en markant utveckling av existerande verksamhet och möter en stor efterfrågan på molnfunktionalitet av många kundgrupper. 

"En del av Hoylus löpande strategi är att erbjuda marknaden och våra partners de absolut bästa och mest spännande lösningarna som låter företag och individer arbeta utan gränser," sa Hoylus VD Stein Revelsby. "Anytime Collaboration låter företag arbeta naturligt, med de verktyg och system som de använder och gillar idag, oavsett var i världen de befinner sig."

"Efter att vi blivit partner med Hoylu har vi sett en markant ökning av intresset för våra produkter och tjänster. Partnerskapet med Hoylu har gett oss möjligheten att erbjuda unika samarbetslösningar för våra kunder. Med möjligheten att dela data i realtid till olika plattformar och platser, är Hoylus lösning oöverträffad i sin förmåga att lösa problem genom samarbete, inom ett kontor eller var som helst i världen," enligt IT-Serve.coms VD Jens Lund. "Hoylus lösning är viktigare än videosamtal eller till och med röstsamtal och ger våra kunder kraften att brainstorma och samarbeta med presentationer eller lösningar. Och allt detta kan göras i realtid, oavsett om man sitter vid ett skrivbord, arbetar på en touchskärm i ett mötesrum eller använder pennor på en stor projektorvägg. Lösningen är verkligen unik."

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Inspiration Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer. Genom att utnyttja kraften i molnet erbjuder Hoylu Inspiration Suite en oändlig arbetsyta för att dela dokument och information mellan olika personer i arbetsteamet, var de än är.   

 

För mer information, kontakta:


Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com

Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

 

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

 

IT-Serve.com
IT-Serve.com är en komplett leverantör av IT-tjänster och -support och erbjuder färdiga lösningar inom allt från infrastruktur till helpdesk, moln- och unika samarbetslösningar. IT-Serve.com använder de mest avancerade supportlösningarna i Mellanöstern som ger oss möjligheten att bevaka din kompletta IT-lösning och bevara säkerheten utan att du behöver tänka på det. Vårt proaktiva arbetssätt innebär att problem ofta identifieras och är lösta innan du är medveten om dem. IT-Serve.com har varit med i molnrevolutionen i mer än ett halvt årtionde och är framgångsrika i att implementera molnstrategier och -lösningar och är partner med de bästa molnleverantörerna i regionen. Mer information: www.it-serve.com 

 

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

 

Publicering

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 5 september 2017, kl 08.30