CORRECTION: VIA SMS Group maina juridisko formu uz AS


Veiktie labojumi - pievienota informācija par izveidoto uzņēmuma padomi, kā arī tās locekļu līdzšinējo darba pieredzi.

VIA SMS Group reorganizācija ir pabeigta un rezultējusies ar uzņēmuma juridiskās formas maiņu. Sākot ar 07.09.2017., uzņēmuma juridiskā forma ir AS (akciju sabiedrība). Reorganizācija tika veikta, lai veicinātu biznesa procesu efektivitāti un uzlabotu uzņēmuma pārvaldību.

Atsaucoties uz izmaiņām uzņēmuma juridiskajā formā, ir izveidota arī uzņēmuma padome, kuras sastāvā ietilpst Andris Riekstiņš, Anna Lisenko un Normunds Vigulis.

Pēdējo trīs gadu laikā Andra Riekstiņa profesionālā darbība bija saistīta ar AS ABLV Bank, kur viņš strādāja kā Bankas filiāļu atbalsta departamenta vadītājs, kā arī bankas Luksemburgas filiāles valdes loceklis un vadītāja vietnieks. Kopš 2015. gada Riekstiņa kungs ir partneris un projektu vadītājs uzņēmumā R.Evolution City.

Anna Lisenko kopš 2012. gada līdz šim brīdim ir valdes locekle uzņēmumā SIA RGM Distribution Inc., kā arī no 2016. gada līdz šim brīdim - SIA Mr. Fox un SIA arbOOz personāla struktūrvienību vadītāja.

Normunda Viguļa profesionālā darbība saistās ar darbu SIA MTG Latvia, kur no 2011. gada līdz 2017. gadam Viguļa kungs pildīja investīciju projektu vadītāja pienākumus, kā arī AS Norvik Bank, kur Viguļa kungs kopš 2017. gada aprīļa ieņem Dīlinga nodaļas vadītāja amatu.

Vairāk informācijas par uzņēmuma strukturālajām pārmaiņām var iegūt, sazinoties ar uzņēmuma Juridiskā departamenta vadītāju Daigu Muižnieci (daiga.muizniece@viasmsgroup.com) vai finanšu direktoru Jāni Urtānu (janis.urtans@viasmsgroup.com).

         Jānis Urtāns
         Chief Financial Officer
         SIA VIA SMS Group
         Phone: +371 67212412
         E-mail: janis.urtans@viasmsgroup.com