Glaston myy FC-karkaisulinjan ja ProL™-laminointilinjan Itävaltaan

FINLAND


GLASTON OYJ ABP      Lehdistötiedote                    14.12.2017 klo 16.15


Glaston myy FC-karkaisulinjan ja ProL™-laminointilinjan Itävaltaan

Glaston on solminut kaupan pitkäaikaisen itävaltalaisen asiakkaansa Glas Gasperlmairin kanssa. Kauppaan kuuluu Glastonin FC-sarjan karkaisulinja sekä ProL™-laminointilinja. Kaupan arvo on noin 2,7 miljoonaa euroa. Koneet toimitetaan asiakkaalle vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla. Tilaus on kirjattu Glastonin vuoden 2017 viimeisen neljänneksen tilauskantaan ja on osa sen ennakoitua tilauskertymää.

Glas Gasperlmair on täyden palvelun lasitoimittaja, jonka laatuvaatimukset ovat tiukat tuotannosta toimitukseen saakka. Yritys jalostaa päivittäin pitkälti yli 300 tonnia lasia moniin eri käyttötarkoituksiin uusinta huipputekniikkaa käyttäen.

Glas Gasperlmair on käyttänyt Glastonin lasinjalostuskoneita yli 20 vuoden ajan. Vastatakseen turvalasin kasvavaan kysyntään yritys päätti investoida uuteen FC-sarjan karkaisulinjaan. Tuote on tunnettu korkeasta kapasiteetistaan, energiatehokkuudestaan, sisäänrakennetuista älykkäistä prosesseistaan ja helppokäyttöisyydestään, ja ennen kaikkea lopputuotteiden huippukorkeasta laadusta. ProL™-laminointilinja, jossa on reseptitön prosessi ja joustava lastaus, korvaa asiakkaan vanhemman laminointikoneen. Uudet laitteet laajentavat yrityksen tuotevalikoimaa entisestään ja varmistavat Glas Gasperlmairin ainutlaatuisen aseman Itävallan markkinoilla myös jatkossa.

Edellinen kauppa Glas Gasperlmairin kanssa solmittiin marraskuussa 2016, jolloin yritys osti ProBend™-taivutuskarkaisu-uunin. Lisäksi Glas Gasperlmairilla on käytössä neljä Glaston FC –sarjan konetta.Lisätietoja: 
Pekka Hytti, aluejohtaja, EMEA, puh. 010 500 6310


GLASTON OYJ ABP
Agneta Selroos
Viestintäjohtaja, puh. 040 745 3737


 

    

Glaston Oyj Abp
Glaston on edelläkävijä lasinjalostuksen teknologioissa ja palveluissa. Vastaamme globaalisti rakennus-, aurinkoenergialasi-, ajoneuvo- sekä kaluste- ja laiteteollisuuden vaativimpiin lasinjalostustarpeisiin. Lisäksi hyödynnämme uusia teknologioita, jotka tuovat lasiin älyä ja kestäviä ratkaisuja. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme niin parasta tietotaitoa kuin viimeisimpiä teknologioita lasinjalostuksen alalla. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net