Ny administrerende direktør i Dalhoff Larsen & Horneman A/S.


Herlev, 2017-12-28 14:53 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

I meddelelse nr. 25 af 24. oktober 2017 oplyste vi, at Michael Bühlmann den 31.12.2017 fratræder som administrerende direktør.

Som et led i bestyrelsens bestræbelser på at fremtidssikre en effektiv, handlekraftig og kompetencedrevet organisation har bestyrelsen valgt at ansætte Dennis Bang Albretsen som ny administrerende direktør.

Dennis Bang Albretsen har været ansat i Dalhoff Larsen og Hornemann siden 1998, senest som kommerciel direktør. Han har et indgående kendskab til DLH´s kunder, leverandører og forretningsområder, hvilket bestyrelsen ser som et væsentligt aktiv.

Fokus på rentabel vækst

Bestyrelsesformand Carsten Lønfeldt udtaler:

”Vi er i en fase, hvor det handler om, at transformere virksomheden. Bestyrelsen ønsker, at ledelse og organisation eksekverer hurtigt på alle parametre og sikrer øget konkurrenceevne, vækst og lønsomhed og dermed værdiskabelse for aktionærerne.”

”Dennis Bang Albretsen er en erfaren købmand, der ved, hvordan man driver en moderne grossistvirksomhed. Vi kender Dennis som en åben og moderne leder, der eksekverer målrettet i samarbejde med kolleger og medarbejdere. Dennis har ”hands on” og vil kunne bidrage betydeligt til at forny virksomheden, så den bliver mere resultatorienteret med kunderne i fokus”
 

Ansættelsen af Dennis Bang Albretsen som administrerende direktør er et naturligt valg, som samtidig gør det muligt at fjerne et ledelseslag, idet Dennis fortsat vil varetage de opgaver, han haft har som kommerciel direktør. 

Arbejdet med genopbygning af virksomhedens processer, strukturer og systemer efter strategiskiftet meddelt i marts 2017 pågår. Udviklingen af driften fortsætter. Virksomheden skal etablere et nyt centrallager i 2018 og arbejder med at finde en lokation, der kan bibringe en god placering og effektiv logistik.

 

         Evt. henvendelser vedrørende denne meddelelse kan ske på telefon nr. 41 95 38 29.


Attachments

28 2017 Ny administrerende direktør i Dalhoff Larsen & Horneman AS.pdf