Egyedi üzleti platform a legnagyobb európai befektetők Varsóba és Szófiába csábítására júniusban

Az Eastern Europe Tech Tour 2018 (2018. évi kelet-európai műszaki körút) egy innovációs bemutató, amely finanszírozási lehetőségeket nyújt a régió kiváló vállalatai számára


PORTOLA VALLEY, Kalifornia, April 12, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Az Eastern Europe Tech Tour 2018 (EETT) összehozza a műszaki innováció éllovasait és a befektetőket egy, a maga nemében páratlan rendezvényen Lengyelországban, Varsóban, június 11-12-én és Bulgáriában, Szófiában 12-13-án.

Az EETT 2018 rendezvényszervezője a Tech Tour, s támogatást nyújt hozzá az Almaz Capital, valamint  a Bulgarian Private Equity and Venture Capital Association (BVCA). A cél a vállalkozók és a befektetők bemutatása, valamint az út egyengetése az innováció teljes útvonalának az induló koncepciótól kezdve végig az értékelésig.

Ebben az évben Kelet-Európa áll a fókuszpontban. A régió az egyik legmagasabb gazdasági növekedési rátát éri el, az elmúlt pár évben a befektetők számára 5 milliárd USD likviditási eredményt hozott.

Az EETT 2018 rendezvényen ott lesz a 30 legígéretesebb high-tech vállalat – 15 közép- és kelet-európai cég: Lengyelország, Fehéroroszország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Ukrajna képviselteti magát; és 15 cég Délkelet-Európából: Bulgária, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Horvátország, Görögország, Románia, Szerbia, Szlovénia, Macedónia (volt Jugoszláv Köztársaság), Moldova és Montenegró képviseletében.

A vállalkozók vezette több mint 200 cég szigorú vizsgálati folyamatnak veti alá magát, értékelik őket a technológiájuk egyedi jellege, az üzleti modelljük erősségei, a jövőképük, az üzleti terv megvalósítására való képességük, valamint az irányítási rendszerük minősége és nyomon követhetősége alapján. Válogatott vállalatok lesznek jelen, hogy bemutatkozzanak a régióban aktív tevékenységet kifejtő 40 nemzetközi befektetőből, 40 helyi befektetőből és a helyi gazdaságok kulcsfontosságú szereplőiből álló meghívott küldöttség előtt.

Az EETT 2018 vezetői:

  • Alexander Galitsky, EETT elnök, az Almaz Capital társalapítója és ügyvezető partnere;
  • Marcin Hejka, a Kelet-Európai Selection Committee (Kiválasztási Bizottság) vezetője és az OTBVentures alapító partnere;
  • Evgeny Angelov, a Dél-Európai Selection Committee vezetője, a BVCA elnöke és a PostScriptum Ventures partnere

Az EETT 2018 nagy lehetőség a vállalkozók számára, hogy bemutassák vállalkozásaikat a kockázati tőkével rendelkező befektetőknek és napokat tölthessenek el befektetőkkel egy közös csapat tagjaiként, részt vehetnek interaktív programokban, vacsorákon és különféle rendezvényeken. E rendezvény számos lehetőséget nyújt a hálózatképzésre a résztvevő felek, a cégek és befektetők között, valamint módot nyújt a befektetési folyamattal kapcsolatos komplex információk megosztására is. Az Eastern Europe Tech Tour 2018 hivatalos nyelve az angol.

Minden induló vállalkozás díjmentesen részt vehet az EETT 2018 rendezvényen. A jelentkezési határidő 2018. április 13. A rendezvényre a korai bejelentkezési határidő 2018. április 12.

A média részvétele díjmentes. A regisztráció érdekében, kérjük, 2018. június 11-ig jelentkezzenek e címen: hhristov@techtour.com vagy Irina@almazcapital.com Varsóba, és június 12-ig Szófiába. Partnerségi csomagok is kaphatók.

A Tech Tour névjegye
Az 1998-ban alapított Tech Tour a kockázati tőkepiacon erős pozíciókkal rendelkező közösség. Évente 25 hálózatképzési rendezvényen támogatjuk a vállalatokat és projektjeiket. Már 20 éves tapasztalattal rendelkezünk Európában és a Közel-Keleten, és határokon átnyúló, egyedülálló platformot biztosítunk az innovatív műszaki cégek számára – az ötlettől a sikertörténetig. Látogassa meg weboldalunkat: www.techtour.com.

Az Almaz Capital névjegye
Az Almaz Capital egy nemzetközi kockázati tőkepiaci cég, amely a tőkehatékony technológiai cégek számára a korai szakaszban történő befektetésekkel foglalkozik. A hídszerepet betöltő egyedülálló finanszírozási központja a Szilíciumvölgyben van. Így az Almaz Capital összekapcsolja a kelet-európai műszaki fejlesztést és vállalkozó tehetséget az USA piacával, és segíti a globális vállalatok kiépítését. Látogassa meg weboldalunkat: www.almazcapital.com.

A BVCA névjegye
A Bulgarian Private Equity and Venture Capital Association (Bolgár Magántőke és Kockázati Tőke Szövetség) Bulgáriában a magánbefektetőket, a kockázati tőkealapokat és a vállalkozói közösséget tömörítő központ. A BVCA törekvése arra irányul, hogy javítsa tagjai üzleti környezetét, valamint az innováció és a növekedés motorja legyen az országban és a kelet-közép-európai régióban. Látogassa meg weboldalunkat: http://bvca.bg/en/.

Elérhetőségeink:
https://twitter.com/TechTourHQ
https://www.linkedin.com/company/tech-tour
https://www.facebook.com/TechTourHQ/
https://www.youtube.com/c/TechTourEurope

A rendezvényekkel kapcsolatos részletek itt tekinthetők meg: www.techtour.com/events.

Médiakapcsolat: Irina Goryacheva, Irina@almazcapital.com; 650-644-4530