Nilfisk udnævner nyt ledelsesmedlem med ansvar for EMEA-regionen


Selskabsmeddelelse
29. maj 2018
Meddelelse nr. 13


Nilfisk, en førende udbyder af professionelle rengøringsmaskiner og services, udnævner nyt ledelsesmedlem med ansvar for EMEA-regionen.

Fra 1. september 2018 indtræder Steen Lindbo i rollen som Executive Vice President for EMEA-regionen med ansvar for salg og service til alle regionens markeder.

Steen Lindbo har mere end 25 års erfaring inden for salg, key account-ledelse og virksomhedsledelse fra Stanley Black & Decker, en førende global udbyder af værktøj samt befæstelsesløsninger og services.  Lindbo er i dag Vice President ved Stanley Black & Decker med ansvar for EMEA, Australien og New Zealand inden for divisionen for værktøj, tilbehør og opbevaring.

Hans Henrik Lund, CEO for Nilfisk, udtaler:

“Vi ser frem til at byde Steen Lindbo velkommen i Nilfisks ledelsesteam. Han er en stærk, global profil med de rette kompetencer og det rette mind-set til at lede transformationen af Nilfisks EMEA-forretning samt sikre regionens fortsatte vækst og profitabilitet.”

Anders Terkildsen, der i dag er ansvarlig for EMEA-regionen, stopper i Nilfisk. Anders Terkildsen kom til Nilfisk i 1998 som Group Channel Manager og blev udnævnt til Executive Vice President i 2005.

Hans Henrik Lund:

“Anders Terkildsen har drevet opbygningen og den løbende udvikling af EMEA-regionen, og han har spillet en afgørende rolle i at bringe regionen op på det nuværende niveau. Vi takker ham for hans vigtige bidrag og ønsker alt godt fremover.”


Kontakt

Investor Relations
Henrik Mølgaard
Head of Investor Relations
T: +45 2046 4948

Media Relations
Louise Refsgaard Klinge
Global Media Relations
T: +45 2067 0833

Vedhæftet fil


Attachments

13 Meddelelse_29052018_Nilfisk udnævner nyt ledelsesmedlem med ansvar for EMEA regionen