Selskabsmeddelelse nr. 9 / 2018


22. august 2018

Newcap Holding A/S – Ændring i ledelse

Bestyrelsen i NewCap Holding A/S har besluttet at Ole Rosholm, der hidtil har haft titel af udviklingsdirektør med ansvar for koncernens svenske forretningsaktiviteter, fra 1. september 2018 er administrerende direktør i NewCap Holding A/S.

Peter Steen Christensen, der hidtil har fungeret som Administrerende direktør i NewCap Holding A/S fortsætter i direktionen for NewCap Holding A/S.

Udnævnelsen af Ole Rosholm til administrerende direktør er en naturlig cementering af, at det er udviklingen af koncernens svenske forretningsaktiviteter og gennemførelsen af de fastlagte strategiplaner m.v., der er afgørende for koncernen.

Samtidig med udnævnelsen til administrerende direktør etableres en fælles forretningsledelse på tværs af koncernens selskaber, der skal sikre hurtig og effektiv eksekvering af de nødvendige forretningsmæssige tiltag, under ledelse af Ole Rosholm.

Koncernen har pr. 1 november ansat Fredrik Johansson som CFO for de svenske aktiviteter.

Peter Steen Christensen, der er bestyrelsesmedlem i NewCap Holding A/S, har på bestyrelsens anmodning fungeret som administrerende direktør siden 2010. Det er derfor helt naturligt, at opgaven som administrerende direktør nu fremover overtages af Ole Rosholm. Peter Steen Christensen fortsætter i direktionen for NewCap Holding A/S og vil fremover fortsat varetage specifikke opgaver i relation til governance, compliance, regnskab, økonomi og investor relations, samt fortsætter som direktør i NewCap Holding A/S´s tilbageværende danske datterselskaber

Med venlig hilsen  

NewCap Holding A/S

For yderligere information kontakt venligst:

Peter Steen Christensen
Telefon: +45 2370 5885
Email: info@newcap.dk

Vedhæftet fil


Attachments

Selskabsmeddelelse 9 2018