Container Finance Ltd Oy:n ja CMA CGM:n välinen uudelleenjärjestelysopimus hyväksytty


Containerships Oyj, Pörssitiedote, 31.10.2018 klo 16:15

Container Finance Ltd Oy:n ja CMA CGM:n välinen uudelleenjärjestelysopimus hyväksytty

Container Finance Ltd Oy:n ja CMA CGM:n välillä 20.6.2018 allekirjoitettu ja 22.10.2018 kilpailuviranomaisten hyväksynnän saanut uudelleenjärjestelysopimus on saanut lopullisen hyväksynnän 31.10.2018.

Sopimuksen lopullisen hyväksymisen myötä Container Financen logistiikkatoiminnot eli Containerships Oyj, Multi-Link Terminals Ltd ja CD Holding Oy tulevat osaksi CMA CGM:n toimintoja Euroopassa ja Välimeren alueella.

CMA CGM on yksi maailman johtavista merilogistiikkayhtiöistä, ja yhtiön maailmanlaajuinen verkosto koostuu useista varustamoista ja merenkulkualan yrityksistä. Containershipsin vahva asema Pohjanmerellä ja Itämerellä täydentää CMA CGM:n shortsea-verkostoa sekä vahvistaa molempien osapuolten asemaa Euroopan logistiikkamarkkinoilla.

Rakenteellisella uudelleenjärjestelyllä ei ole vaikutusta Containerships Oyj:n joukkovelkakirjalainan haltijoiden oikeuksiin. Containerships jatkaa reittien ja palveluiden kehittämistä alan parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseksi.

Lisätietoja:
Containerships Oyj
Toimitusjohtaja, Kari-Pekka Laaksonen
puh. +358 50 5502555, kari-pekka.laaksonen (at) containerships.fi

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
www.containershipsgroup.com

Containerships konserni on täyden palvelun logistiikkayhtiö. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen turvalliset ja nopeat logistiikkaratkaisut ja konttiliikenteen Suomen, Venäjän, Baltian maiden, Manner-Euroopan, Iso-Britannian ja Irlannin sekä Turkin ja Pohjois-Afrikan maiden välillä. Yhtiö tarjoaa valikoiman erityyppisiä kontteja ja koko toimialueensa kattavan laivaston sekä maa-, raide- ja jokikonttikuljetuspalvelut. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 227 miljoonaa euroa. Containerhips Oyj:n joukkovelkakirjalaina on ollut listattuna Nasdaq Helsingissä 22.11.2017 alkaen.

CMA CGM on yksi maailman johtavista merilogistiikkayhtiöistä.  Konsernin toimitusjohtajana toimii Rodolphe Saadé. Yhtiö palvelee 509 aluksella yli 420 satamaa maailmanlaajuisesti 5 mantereella. Vuonna 2017 yhtiö kuljetti lähes 19 miljoonaa TEUa. CMA CGM kasvaa jatkuvasti pyrkien tarjoamaan innovatiivisia merenkulun, logistiikan ja maantieliikenteen ratkaisuja asiakkailleen. Konserni työllistää 34 000 henkilöä globaalisti ja 2400 henkilöä pääkonttorissaan Marseillessa. Yhtiö toimii 160 maassa 755 agentin verkoston kautta.