Ilmoitus joukkovelkakirjalainan haltijoille


Containerships Oyj, Pörssitiedote, 2.11.2018 klo 13:50

Ilmoitus joukkovelkakirjalainan haltijoille

Container Finance Ltd Oy:n ja CMA CGM:n välillä 20.6.2018 allekirjoitettu ja 22.10.2018 kilpailuviranomaisten hyväksynnän saanut uudelleenjärjestelysopimus sai lopullisen hyväksynnän 31.10.2018.

Sopimuksen lopullisen hyväksymisen myötä Container Financen logistiikkatoiminnot eli Containerships Oyj, Multi-Link Terminals Ltd ja CD Holding Oy tulevat osaksi CMA CGM:n toimintoja Euroopassa ja Välimeren alueella.

Joukkovelkakirjalainan ehtojen kohdan 9.7 mukaan jokaisella velkakirjan haltijalla on oikeus vaatia kaikkien tai joidenkin hallussa pitämiensä Velkakirjojen takaisinostamista hinnalla, joka vastaa 101 prosenttia nimellisarvosta lisättynä kertyneellä maksamattomalla korolla kuudenkymmen (60) päivän kuluttua siitä, kun liikkeeseenlaskija on ilmoittanut omistajanvaihdoksesta.

Takaisinmaksu haetaan tämän pörssitiedotteen liitteenä olevalla asiakirjalla.   

Liite 1: Signed bond holder notice (englanniksi)

Lisätietoja:
Containerships Oyj
Toimitusjohtaja, Kari-Pekka Laaksonen
puh. +358 50 5502555, kari-pekka.laaksonen (at) containerships.fi

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
www.containershipsgroup.com

Containerships konserni on täyden palvelun logistiikkayhtiö. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen turvalliset ja nopeat logistiikkaratkaisut ja konttiliikenteen Suomen, Venäjän, Baltian maiden, Manner-Euroopan, Iso-Britannian ja Irlannin sekä Turkin ja Pohjois-Afrikan maiden välillä. Yhtiö tarjoaa valikoiman erityyppisiä kontteja ja koko toimialueensa kattavan laivaston sekä maa-, raide- ja jokikonttikuljetuspalvelut. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 227 miljoonaa euroa. Containerhips Oyj:n joukkovelkakirjalaina on ollut listattuna Nasdaq Helsingissä 22.11.2017 alkaen.

Liite


Attachments

Signed bondholder notice