Inbjudan till presentation av Net Insights bokslutskommuniké 2018


Stockholm Net Insights bokslutskommuniké januari - december 2018 publiceras den 15 februari 2019 kl. 8.45. En audiosänd telefonkonferens hålls kl. 9.30 samma dag.

Den audiosända telefonkonferensen, som kommer att hållas på engelska, innefattar en kort presentation av rapporten och en frågestund. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor både via telefon och via audiosändningen, där även presentationsmaterialet går att följa. Från Net Insight deltar Henrik Sund, vd, samt Pelle Bourn, finanschef.

Länk till audiosändning: https://tv.streamfabriken.com/net-insight-q4-2018. Audiosändningen kommer även att finnas tillgänglig efteråt på netinsight.net.

Telefonkonferens: För att delta i telefonkonferensen, som i huvudsak är till för analytiker, institutionella investerare och media, och därmed kunna ställa frågor vänligen ring: 08 519 993 83

Finansiell rapport: Bokslutskommuniké 2018 kommer att finnas på netinsight.net.

Välkommen!

Henrik Sund
Verkställande direktör

För mer information, kontakta:
Hanna Laurentz, Director Marketing & Corporate Communication, tel. 08 685 04 00, hanna.laurentz@netinsight.net

Om Net Insight

Net Insights vision är att möjliggöra en live och interaktiv TV-upplevelse för alla världen över. Vårt mål är att leda utvecklingen och möjliggöra en global mediemarknadsplats där live-innehåll kan delas och interaktion bland TV-publiken kan ske i realtid. Vi vill skapa medieupplevelser för framtiden, med fokus på innehåll.

Net Insight levererar produkter, mjukvara och tjänster för effektiv, högkvalitativ medietransport, tillsammans med effektiv resursplanering, som skapar en förbättrad TV-upplevelse. Net Insights erbjudande omfattar hela mediespektrat, från TV-kameror och TV-studior, ända fram till TV-konsumenter. Våra lösningar gynnar nätoperatörer och TV- och produktionsbolag genom att sänka den totala ägandekostnaden, förbättra deras arbetsflöden och ge dem möjlighet att hitta nya affärsmöjligheter.

Fler än 500 ledande kunder levererar affärskritiska medietjänster med Net Insights produkter i över 60 länder. Net Insight är noterat på Nasdaq Stockholm.

För mer information, se netinsight.net

Twitter: @NetInsight, twitter.com/NetInsight

LinkedIn: www.linkedin.com/company/net-insight

MyNewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/netinsight

Bilaga


Attachments

Pressmeddelande (PDF)