Falinas.com månedlig mode boks fordele


Aalborg, Denmark, March 14, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Et abonnement på en Falinas.com tøjbutik tilbyder en række fordele, der tilbydes af andre populære månedlige abonnementstjenester.


Udover fordele, der gælder for alle bokstjenester, som muligheden for at annullere til enhver tid, evnen til at opgradere eller nedgradere dit abonnement til enhver tid, at have budgetvenlige muligheder til rådighed, muligheden for at indstille din personlige stil i din Stil Profil, og modtage tøj, der er som minimum har 50% rabat i forhold til normal pris, tilbyder hvert abonnement et specifikt sæt fordele.


Start Pakken

Starterpakken er Falinas.com skønheds mest budgetvenlige mulighed. Til €8,90 pr. Måned modtager abonnenterne 8,90 kreditter om måneden til at bruge på indholdet i deres boks. Derudover modtager abonnenter i Start Boksen enorme rabatter på alle vores varer og får deres personlige garderobe håndplukket af vores eksperter fra branchen. Hvis du er i tvivl om du skal tilmelde dig et månedligt abonnement, er Start-abonnementet en fantastisk måde at teste farvandet på!


Basis Pakken

Basis pakken til €16,90 om måneden tilbyder abonnenter 16,90 kreditter hver måned til at bruge på deres bokse. Basis pakke abonnenter modtager også 10% rabat på eventuelle ekstra kreditter købt i butikken, første prioritet på alle nyheder, og ti ekstra kreditter for hver måned, de forbliver abonnerede. Abonnenter modtager også gratis fragt hver anden måned samt rabatter på alle varer i butikken.


Falinas Prime Pakke

Falinas Prime-pakken til €25,90 pr. Måned. Prime-abonnenter modtager alle fordelene fra Basis Pakken, samt 20% rabat på ekstra kreditter købt og 20 ekstra kreditter for hver måned de forbliver abonneret på denne særlige pakke.


Falinas Guld Pakke

Det højeste abonnementsniveau er Falinas Guld Pakke. Denne pakke til €39,90 om måneden tilbyder en bred vifte af fordele. Guldmedlemmer modtager gratis gaver på nye brandudgivelser, Falinas.com rabatkode som giver 30% rabat på ekstra kreditkøb, og 30 yderligere kreditter for hver måned, de forbliver tilmeldt, ud over alle fordelene ved de ovennævnte pakker.


Hvis du er utilfreds med din ordre uanset årsag, har Falinas også gjort det nemt at retunere varer! Vi tilbyder gratis retur og tilbagebetaling så længe din vare er i deres oprindelige tilstand og uåbnet. Førstegangs abonnenter modtager også en gratis gave i deres første boks som vores måde at sige tak på for at blive en del af i Falinas familien.  For at kontakte Falinas.com, besøg: https://falinas.com/


Contact Data